Afbeelding

Feest met SJV tijdens Koningsdag in 2024

Uit

ROSMALEN - Hieperdepiep, de Koning is jarig! SJV is erbij om Koningsdag met jou te vieren op de Driesprong in ons dorp. Kom je ook? Wat kun je die dag bij SJV doen?

De feestdag wordt geopend met het defilé voor de kinderen van groep 0 t/m 6. Tussen 10.30 – 11.00 uur verzamelen we op Driesprong. Rond 11.00 uur trekken we met versierde fiets, step of bolderkar door het dorp. We eindigen ook weer op de Driesprong. Per leeftijdscategorie zal een jury het mooist versierde voertuig kiezen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden de Driesprong rond 11.45 uur.  

In de Dorpsstraat is er een kinderrommelmarkt voor de kinderen van de basisscholen in Rosmalen tussen 12.00 en 16.00 uur.. Het is de bedoeling dat je zelf een kleedje meebrengt waar je jouw spulletjes (geen levende dieren) uit kunt stallen en verkopen. Natuurlijk nemen jullie de spullen die je niet verkoopt aan het einde van de middag zelf weer mee naar huis. Let op: graag de entree van de winkels vrijhouden wanneer deze geopend zijn.

We ontvangen tussen 13.30 en 14.00 uur onze gedecoreerden op het podium op de Driesprong. Harmonie St Cecilia verzorgt een feestelijke aubade voor de mensen die een lintje ontvangen hebben.

Er is een gezellige SJV-knutseltafel van 12.00 tot 16.00 uur op de Driesprong aanwezig en de hele middag draait de DJ gezellig muziek voor jong en oud. Er mag gedanst worden! Om 16.00 uur eindigt het SJV programma.

Vanaf 16.00 uur muziek op de Driesprong. De horeca gaat nog even door. Aansluitend op het SJV-programma zal de DJ op de Driesprong lekker blijven draaien tot 23.00 uur. Het programma van Koningsdag in Rosmalen wordt mede mogelijk gemaakt door www.sjvrosmalen.nl en https://www.welkominrosmalen.nl

Lees ook