Afbeelding
Bobbie van den Bosch

Interactieve verkeersapp HOH en 7th Sunday Festival

Uit

ERP - Nog even geduld en dan kunnen duizenden liefhebbers weer helemaal losgaan bij Harmony of Hardcore (HOH) en 7th Sunday Festival. Op zaterdag 18 en zondag 19 mei weten de bezoekers de weg naar Erp weer massaal te vinden waar ze zich onder kunnen dompelen in hun favoriete muziek, schitterende area’s en genieten van de relaxte sfeer.

Om te zorgen dat het verkeer dat deze twee dagen naar Erp komt niet zorgt voor opstoppingen en vollopende straten werkt de organisatie samen met BUKO via de verkeersapp Mell. Een interactieve app waarmee vorig jaar een pilot werd gedraaid en die dit jaar verder is uitgewerkt. “We doen er alles aan om de bereikbaarheid van het festivalterrein zo goed mogelijk te verzorgen”, legt Geertje van Zoggel uit. “Personen die een ticket hebben gekocht krijgen drie dagen voorafgaand aan het festival hun ticket inclusief link naar de WhatsApp-chat toegestuurd. Dit is een virtuele reis-assistent die realtime de beste weg voor je vindt en ook zorgt voor spreiding van het verkeer. Hierdoor moet de overlast voor reizigers en de omgeving beperkt worden.”

Eenmaal aangekomen op het terrein dan kunnen dagelijks 45.000 bezoekers even alles om zich heen vergeten en genieten van waarvoor ze gekomen zijn; muziek, sfeer en gezelligheid. Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival hebben[MOU2]  ieder hun vaste bezoekersschare en de organisatie haalt elk jaar weer alles uit de kast om hun een onvergetelijke dag te bezorgen.

“Zo is er op zondag bij 7th Sunday Festival een compleet nieuwe hardstyle classiscs area om mensen tegemoet te komen. We merkten dat die vraag er was en dan kijken we wat we kunnen doen. Ook de Club 7 is een volledig vernieuwde area, gehost door Slam! MixMarathon met allround house. En ook Vriendenboekje en House of Wonders (trance/eurodance, red.) zijn nieuwe area’s. Zo proberen we de bezoekers elk jaar toch weer te verrassen.” In totaal zijn er op zondag liefst negentien verschillende area’s en treden artiesten als Hardwell, Afrojack, Sam Feldt, Snelle en Kris Kross Amsterdam op.

Harmony of Hardcore is volledig uitverkocht, maar voor 7th Sunday Festival zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar terug dat op vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur het festivalterrein ook opengaat. Een netwerkborrel onder de noemer Behind the Scenes - Business Event. Deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje, krijgen een rondleiding op het terrein en kunnen met andere ondernemers netwerken. “Als organisatie willen we op deze avond laten zien dat er veel meer achter zit dan de twee dagen in mei. Kaartjes hiervoor kunnen gekocht worden via par-t.eu/business-event.

 [

Lees ook