Afbeelding

Laat je verrassen door Comedy Vibe

Ondernemend

ROSMALEN - 23 maart is er weer een hilarische Comedy Vibe editie in PERRON-3 Rosmalen. Vier comedians komen de trouwe bezoekers in Rosmalen entertainen met hilarische en vlijmscherpe humor: Ruud Smulders, Glodi Lugungu, Tim Hartog en Kor Hoebe.

Deze editie wordt net zo’n knaller als de vorige. Iedereen is op deze avond welkom, dus vertel het aan je friends, collega’s en familie. Samen met onze host, DJ & Comedians, zorgen we voor een onvergetelijke avond met veel gelach. Come and vibe with us!

Comedy Vibe is een aantal keren per seizoen te zien in PERRON-3. Lachen is niet alleen gezond, het verbindt mensen. Dat is het doel van Comedy Vibe: mensen bij elkaar brengen en een fantastische avond laten beleven. Maatschappelijke thema’s en actualiteiten zullen aan bod komen, maar altijd met lichtheid en veel humor. Heb jij een keer zin in iets anders dan de bioscoop of het café? Laat je verrassen en kom naar Comedy Vibe! Scoor je ticket en train je (lach)buikspieren. Sit down, relax and enjoy!

Blijf na de show nog even hangen voor een kleine afterparty, waar we losgaan op de lekkere tracks van DJ On Fire. Geniet van wat heerlijke versnaperingen en drankjes, onder het genot van fijn gezelschap.

Te zien op: Zaterdag 23 maart · 20.30 uur € 21,00 • inclusief pauzedrankje Kaarten Bestel tickets via www.perron-3.nl/agenda of telefonisch via 073-850 7550.

Met een theater, filmzaal, congres- en vergaderzalen, bibliotheek, creatieve cursussen, muziekscholen, repetitiezalen en dansstudio’s onder één dak is PERRON-3 hét station voor iedereen. (Advertorial)

Lees ook