Afbeelding

Autowassen moet een feestje zijn

Ondernemend

ROSMALEN – Als autowassen een feestje moet zijn, hoge kwaliteit, snelheid en beleving hoog bij u in het vandaal staan, zoals extra’s als gratis overdekt stofzuigen, dan ben je bij Washin7 aan de Groote Vlietlaan aan het juiste adres. 

12 jaar geleden startte Frank Vekemans zijn eerste Washin7 autowasstraat in Eindhoven. Nu jaren later is hij de trotse eigenaar van 7 filialen met moderne wasstraten. Frank Vekemans: “Kwaliteit, snelheid en beleving zijn de drie speerpunten uit de bedrijfsformule die we hanteren en die formule slaat aan. Inmiddels hebben we 7 filialen waarvan de dichtstbijzijnde in Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Ik zocht voor mijn bedrijven naar een naam die herkenbaar zou zijn en vindt een woord met cijfer combinatie lekker krachtig. We hebben een hele marketingstrategie opgehangen aan die 7, zoals onder andere uw auto doorloopt 7 stappen tijdens het was proces en we zijn 7 dagen per week geopend. Als mensen aan autowassen denken moeten ze aan Washin7 gaan denken, dat willen we graag bereiken.”

Bedrijfsleider Max Dokter: “De drie speerpunten kwaliteit, snelheid en beleving zijn simpel te verklaren. We leveren met het wassen van uw auto kwaliteit af, we steken met de kwaliteit die onze wasstraten leveren boven de gemiddelde wasstraat in Nederland uit. De auto’s moeten spik en span zijn als ze weer naar buiten rijden, ze moeten glimmen, de velgen moeten helemaal schoon zijn en de auto moet goed droog zijn. Niet tevreden met het resultaat? Dan wassen we je auto opnieuw. De klant komt voor kwaliteit en moet tevreden de deur uit gaan. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar om vragen te beantwoorden, te helpen en indien nodig te adviseren en uitleg te geven. Daarmee geven we een goede expertise naar de klant af.”

Frank Vekemans: “We hebben de beste apparatuur waaronder een wasstraat van 65 meter en we gebruiken 450 liter water tijdens het wassen van uw auto. We werken met de beste shampoos en zachte doeken. We stellen stofzuigers, mattenkloppers en de mogelijkheid om je banden op te pompen gratis ter beschikking. Geen gewone stofzuigers, maar krachtige dubbelzijdige stofzuigers, wel zo handig! Er staat ook een onbemande machine waarmee u ruitenwisservloeistof toe kunt voegen. Daarnaast hebben we diverse autocosmetica artikelen in de verkoop zoals droogdoekje en autoparfums. Het moet een feestje zijn om uw auto bij ons te laten wassen. Ons pand is groot, fris en schoon, het betreden daarvan is al een beleving op zich. De bestuurder blijft in de auto zitten tijdens het was proces. Een ritje door de wasstraat is ook interessant voor kinderen die al die lichtjes en borstels een leuke beleving vinden en een lekkere lolly hoort daar dan ook bij. We recyclen het water en 90% van het waswater wordt weer opnieuw gebruikt. Op het dak liggen 1300 zonnepanelen waar het bedrijf op draait. Ja, we letten goed op het milieu.”

Washin7 I Groote Vlietlaan 1 I 5245PA Rosmalen I Geopend: Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 8.00 tot 18.00 uur. Zondag 9.00 tot 18.00 uur. 

Washin7 heeft ook vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven (2), Roosendaal, Bergen op Zoom en Venlo.                                                                                                                                                                                                         

Lees ook