Afbeelding

Thuis uit eten met Foodtrain Culinair: Service en klanttevredenheid is basis voor kwaliteit

Ondernemend
ROSMALEN – Ze kwamen thuis te zitten door corona en zochten een nieuwe uitdaging. Dennis van Rosmalen (50) en Kirsten Veld (32) namen in november 2020 het horecabedrijf op het station in Rosmalen over en draaien sindsdien met veel passie en plezier hun Foodtrain Culinair.
Door Corrianne Schijvens- van Hassel
Zowel Dennis als Kirsten waren als leidinggevende werkzaam in de horeca en samen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na zich georiënteerd te hebben kwamen ze bij de horecagelegenheid op het NS station in Rosmalen terecht. Het bedrijf stond te koop, het pand huren ze van de NS. Dennis van Rosmalen: “Onze voorgangers hadden een vergelijkbaar bedrijf opgezet, we wilden nog een stapje verder gaan. Je kunt bij ons je maaltijd meenemen en we bezorgen ook veel maaltijden thuis in Rosmalen, Hintham en Nuland bij zowel particulieren als bedrijven. Je maaltijd bij ons afhalen? Kies zelf je afhaaltijd en we zorgen dat de bestelling klaar staat. Onze visie? Als mensen eten bij ons bestellen dan krijgen ze de kwaliteit die ze normaal in een restaurant verwachten.”
Kirsten Veld: “Om de kwaliteit van onze maaltijden en snacks te kunnen behouden bezorgen we snel om de gerechten zo warm mogelijk te kunnen afleveren. Dit doen we met meerdere bezorgers. Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we twee bezorgers op de weg. Van donderdag tot en met zondag rijden we met vier bezorgers en bestellen is alleen mogelijk via onze website en telefonisch. We zijn begonnen met één chauffeur, na drie maanden reden we al met twee chauffeurs en daarna ging de groei in het bezorgen snel.”
Foodtrain Culinair is naast een cafetaria ook een grillroom. Dennis: “We leveren ook shoarma en döner. Onze dönerbox is heel populair onder scholieren. Daarnaast hebben we als specialiteit onze huisgemaakte Foodtrain saus en onze Foodtrain salade. We maken alle sauzen zowel koud als warm zelf. We houden van verse producten en snijden ook alles zelf. Niet alleen voor uw avondeten, ook voor uw lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een Rosmalense bol vers afgebakken in de steenoven? Lekker met Carpaccio, Filet Americain, brie of een gezond broodje Foodtrain. Ook de Filet Americain maken we zelf volgens eigen recept. Zes dagen in de week staan we klaar en zijn we met z’n tweeën aan het werk. We zijn altijd aan het sparren over nieuwe gerechten en horen graag de ideeën van de klanten aan. We hebben voldoende keuze voor iedereen en ook kindermenu’s staan op onze kaart.”
Bij Foodtrain Culinair herkennen ze hun vaste klanten en weten wat de klant wel of niet graag op zijn broodje lust aan ingrediënten. Kirsten: “Thuis uit eten is een beleving waaraan we graag meewerken. Naast de losse gerechten hebben we ook diverse menu’s samengesteld met restaurantkwaliteit. Om de drie à vier maanden passen we onze uitgebreide menukaart aan, met veel verse producten erop. We willen graag wat meer bekendheid met onze lunchmogelijkheden en zoeken continue naar verbetering in menu’s en service. Veel bouwvakkers en bedrijven weten ons inmiddels te vinden. Nieuwe klanten zijn van harte welkom. Ook voor vegetariërs hebben we diverse gerechten zoals zelfgemaakte vegetarische shoarma en worstenbroodjes in een vegetarische variant, maar ook met vlees. Onze menukaart staat op de website en bestellen gaat online snel en simpel.  Zelf je maaltijd ophalen? Parkeren kan bij Foodtrain Culinair voor de deur.” Bezoek voor openings- en bezorgtijden onze website, www.foodtrain.nl
Foodtrain Culinair Stationsplein 7 5241GN Rosmalen Telefoon: 073.785.5043 www.foodtrain.nl
 
 

Lees ook