Afbeelding
PAULINE LUYBEN

Nieuwe correspondent Rosbode

Nieuws

ROSMALEN - De Rosbode heeft een nieuwe correspondent: Suzanne Verkroost. Ze versterkt het bestaande team en stelt zich hierbij voor.

Met terugwerkende kracht zie ik dat ik altijd al verzot ben geweest op verhalen. Als dreumesje zat ik wel eens met opengeslagen boek op schoot in de wieg, zomaar brabbelend in een poging mezelf ‘voor te lezen’. Ik kon mezelf uren in mijn eentje vermaken in onze achtertuin, waar ik verdween in talloze zelfbedachte avonturen. ’s Avonds in bed fantaseerde over mijn eigen verhalen om bij in slaap te vallen. Op mijn achtste kwam ik met de trotse mededeling dat ik mijn eerste ‘boek’ had geschreven, dat veertig pagina’s telde en ging over de videogame Minecraft. Het schrijven heeft me nooit meer losgelaten.

Daarom was niemand in mijn omgeving verbaasd toen ik vertelde aan de slag te gaan als correspondent bij Jan en Jan Media. Deze nieuwe kans verwelkom ik maar al te graag.

Nadat ik vorig jaar mijn vwo-diploma haalde op het Rodenborch-College besloot ik een tussenjaar te nemen. Komende september hoop ik te starten met de bachelor Biology aan de Radboud Universiteit.

Momenteel werk ik al bijna twee jaar in een hotel-restaurant, waar ik inmiddels eerste medewerker bediening ben. Daarnaast doe sinds lange tijd vrijwilligerswerk bij Dierenwei Geitenbrei en woonzorgcentrum Vivent Maria-Oord. Op die plekken maak ik van alles mee. Dat is precies wat het zo leuk maakt: we leven in een wereld vol verhalen.

Ik kijk ernaar uit om die verhalen met een breder publiek te delen. Met mijn artikelen hoop ik mensen te verbinden, met hun woonomgeving én met elkaar.

Heb je tips voor onze redactie? Stuur een mailtje naar rosbode@janenjanmedia.nl of bel met uitgever Jan & Jan Media: 0492-371112.

Lees ook