Afbeelding

Hap & Stap Bossche Parels levert 2627 euro op voor Dream4Kids

Nieuws

DEN BOSCH - De tweede editie van de Hap & Stap, georganiseerd door Ladies’ Circle Bossche Parels, heeft zondag 17 maart 2627 euro opgebracht. Dit bedrag gaat naar Dream4Kids, een stichting die droomdagen organiseert voor kinderen met een trauma.

De Hap & Stap is een culinaire wandeling langs horecazaken in Den Bosch. Er deden zondag 138 wandelaars mee. Zij liepen één van de zes routes, die bestonden uit een ronde van maximaal 6 kilometer in en om de Bossche binnenstad. Op deze routes kwamen deelnemers verschillende horecazaken tegen, die allemaal een hapje en/of drankje sponsorden.

Aan het evenement deden zeventien horecazaken mee, ruim vier keer zoveel als tijdens de vorige editie. Zowel de horeca als de Bossche Parels kijken terug op een geslaagde editie. Zij ontvingen enthousiaste geluiden van deelnemers over de routes (“wat leuk dat onze route door de kleine straatjes en over vlonders ging!”) en over de horecazaken. Hier kregen de deelnemers uiteenlopende hapjes, van een mini Bossche bol en een falafal wrap.

Anke Cox van Dream4kids liet eerder weten dat zij met de toen verwachte opbrengst van ruim 2500 euro een mooie start kunnen maken voor een betekenisvolle, unieke en op maat gemaakte Droomdag voor naar schatting zo’n twaalf kinderen. Dat doel is nu een stukje dichterbij gekomen.

Afbeelding

Lees ook