Djamila met haar nieuwe boek.
Djamila met haar nieuwe boek.

Win het boek van YouTubester Djamila

Nieuws

ROSMALEN –Djamila gaat op tour. De succesvolle Nederlandse Youtuber (MeisjeDjamila) met 1,6 miljoen volgers komt woensdag 24 april om 15.00 uur langs bij Boekhandel de Omslag aan de Driesprong! En de Rosbode mag twee exemplaren van haar eerste boek ‘Mila en de magische dromenvanger’ weggeven.

Wat moet je doen? Djamila schreef het boek niet alleen, maar samen met iemand anders. Met wie?

Stuur het antwoord uiterlijk zondag 21 april naar lezersactie@janenjanmedia.nl Vermeld in je mailtje ook je naam, leeftijd, woonplaats adres (zodat we het boek kunnen opsturen) en telefoonnummer van jezelf of je ouders. Winnaars krijgen in de loop van de week bericht.

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is haar favoriete cadeau ooit, maar het wordt nog beter als ze die avond naar bed gaat. Het blijkt namelijk niet zomaar een dromenvanger... Hij is magisch!

Als ze in slaap is gevallen komt Mila terecht in Dromenlaan, een prachtige plek waar ze haar gids Somnia leert kennen. Hij legt haar uit dat ze elke nacht zelf haar droom kan kiezen. Het enige wat ze hoeft te doen, is een droomdeur openen.

Djamila is van alle markten thuis. Je kunt haar ook kennen als actrice, zangeres en zelfs singer-songwriter.

Wil je Djamila live zien? Het aantal plekken in de boekhandel is beperkt, dus je moet je aanmelden via mail; contact@boekhandeldeomslag.nl.

Lees ook