Afbeelding

Gratis met de Rosbode naar 25e Rock around the Jukebox

Nieuws

ROSMALEN - Op zondag 12 mei komen de jaren ’50, ’60 en ’70 weer tot leven tijdens de 25ste editie van Rock around the Jukebox. En jij kunt er gratis naar toe, want De Rosbode mag 5x2 kaartjes weggeven. Stuur uiterlijk zondag 28 april een mailtje naar lezersactie@janenjanmedia.nl en geef daarin exact aan hoeveel standhouders er zijn op de Rock Around the Jukebox Open Air Market. De vijf die er het dichtst bij zitten, krijgen twee kaartjes. Vermeld in je mail naast je antwoord ook je naam, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats.

De sfeervolle Open-Air Market bij Autotron ‘s-Hertogenbosch brengt fans van de golden years samen en laat je het beste uit de decennia beleven. Swing van jukebox naar live optreden, kijk je ogen uit tijdens de Hot Rod show of verken de kraampjes vol lp’s, vintage kleding en andere hebbedingen uit de tijd van toen. 

Deze 25ste editie pakt het evenement extra groots uit, dus zorg dat je erbij bent!
Vintage, retro en rockabilly, het komt samen op de Open-Air Market van Rock around the Jukebox. Of je nu jouw huis of jezelf opnieuw wilt aankleden, hier ben je aan het juiste adres voor kleding en hebbedingen uit de fifties, sixties en seventies. Van flipperkast tot vinyl en petticoat tot polaroid, met meer dan 200 stands uit heel Europa is het volop struinen en speuren geblazen. Toe aan een metamorfose? Neem plaats in de stoel van de zingende kapster en ga voor een nieuwe look. Liever iemand anders in de watten leggen?

De naam zegt het al: dit evenement rockt! Er zijn prachtige jukeboxen en lp’s te koop, maar dat is lang niet alles. Rockoustics Band, Eightball Boppers en The Strawmen zetten met hun optredens Autotron op zijn kop. Rock and roll, swing around en boogie woogie. Zet je dansschoenen vast klaar en haast je op 12 mei naar de Rock-‘n-Roll Area, want hier gaan de voetjes van de vloer!

Gaat jouw autohart sneller kloppen van wagens met karakter? Maak tijdens je bezoek aan Rock around the Jukebox een pitstop bij Oldtimersquare.

Lees ook