Afbeelding

Jubileumexpositie 30-jarige Kunstkring

Uit

NULAND - Drie jaar was de Kunstkring Nuland stil, maar de leden hebben niet stilgezeten en willen graag hun creatieve werken aan u laten zien. Daarom is er een groots opgezette jubileumexpositie, met allerlei kunstvormen in de grote zaal en kraampjes in de hal. Het thema van dit jaar is ‘van iets Ouds iets Nieuws maken’. Dat belooft ook weer mooie werken.

Er is tevens een ruimte waar kinderen zich kunnen laten schminken. U bent van harte welkom op: zaterdag 25 maart van 13:00 tot 17:00 uur in gemeenschapshuis De Meent Prins Bernhardplein 10 te Nuland en op zondag 26 maart van 11:00 tot 16:30 uur. De toegang is gratis.

Ben jij ook creatief bezig en wil je jouw hobby graag met anderen delen dan ben je van harte welkom met ons kennis te maken tijdens de expositie en misschien te ontdekken hoe leuk het zou zijn om ook jouw werk te tonen aan de buitenwereld.
Om lid te worden maakt het niet uit welke kunstvorm je beoefent of wat je niveau is. Het belangrijkste is kennis met anderen delen, elkaar inspireren, samenwerken en van elkaar leren. In de loop der jaren hebben leden van de Kunstkring zich ontwikkeld tot (semi)professionele kunstenaars. Een aantal heeft in verschillende galerieën geëxposeerd en een naam opgebouwd in de regionale kunstwereld.

Heb je interesse om lid te worden neem dan contact op via info@kunstkringdemeent.nl Zie onze website: www.kunstkringdemeent.nl
De laatste jaren komen de leden acht keer per jaar bij elkaar in De Meent tijdens het “Kunstcafé”; Gezellig bijpraten, of iemand wil graag iets delen over zijn of haar werk en hoe dit tot stand is gekomen. Of een paar leden vullen zo’n avond in door bijvoorbeeld een kleine workshop te geven, wat altijd enthousiast wordt ontvangen door de andere leden.
Ook jij bent, als niet lid, tegen een kleine vergoeding, van harte welkom op zo’n avond, of bij lezingen die georganiseerd worden.

Foto: Werk van Anita Hanegraaf.

Lees ook