Afbeelding

Uitslag Rabo ClubSupport is bekend

Gemeente

‘S-HERTOGENBOSCH - Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken draagt het verenigingsleven een warm hart toe en hecht dan ook veel waarde aan het ondersteunen van lokale verenigingen en stichtingen. In het werkgebied van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken bruist het van de verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Om deze lokale verenigingen en stichtingen te ondersteunen organiseert de bank jaarlijks Rabo ClubSupport (voorheen Rabo ClubKas Campagne).


Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken stelt een deel van de winst hiervoor beschikbaar en dit jaar is dat een bedrag van € 150.000. Tijdens deze campagne mochten klanten van de bank, van 12 jaar en ouder hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de klanten waren geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht werden, des te meer geld deze vereniging of stichting zou krijgen. Er kon tot en met 14 oktober gestemd worden. Dit jaar deden 250 stichtingen en verenigingen mee met Rabo ClubSupport, die allemaal stemmen konden gebruiken voor hun clubkas.

Voor alle clubs

Op donderdag 17 oktober vond de finaleavond plaats waar alle verenigingen met een vertegenwoordiging aanwezig waren. Onder leiding van Jochem van Gelder ontvingen zij die avond de cheque voor hun vereniging of stichting. Hierop stond het aantal behaalde stemmen en daarmee dus het uiteindelijke behaalde bedrag voor hun clubkas. Er kunnen weer mooie dingen gedaan worden binnen het verenigingsleven van ’s-Hertogenbosch, Heusden, Rosmalen, Vlijmen en Vught.

Top 10

Maar liefst 5 van de verenigingen en stichtingen uit de top 10 met de meeste stemmen en dus de hoogste bedragen komen uit Rosmalen: 1: Speeltuin ’t Kwekkeltje Rosmalen, 877 stemmen, € 5.202,69; 3: SJV Rosmalen, 478 stemmen, 4: € 2.835,67; De Zonnebloem afd. Rosmalen, 458 stemmen, € 2.717,03; 5: Seniorenvereniging HEVO Rosmalen, 418 stemmen, € 2.479,73; 7: Stichting Hospice Rosmalen, 350 stemmen € 2.076,33.

De volledige uitslag is te vinden op de website van Rabobank: www.rabo-clubsupport.nl

Speeltuin ‘t Kwekkeltje kreeg de meeste stemmen en dus het hoogste bedrag.

Lees ook