Afbeelding

2000 Unplugged

Uit

ROSMALEN - Deze viermans-formatie op gitaar, toetsen en percussie, brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten.

Geniet deze avond van veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen meerstemmig. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 of en van The Eagles tot Coldplay. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

Te zien op: Vrijdag 29 december · 20.30 uur. € 23,50 • inclusief drankje naar keuze. Kaarten Bestel tickets via www.perron-3.nl/agenda of telefonisch via 073-850 7550.

Het station voor iedereen: Met een theater, filmzaal, congres- en vergaderzalen, bibliotheek, creatieve cursussen, muziekscholen, repetitiezalen en dansstudio’s onder één dak is PERRON-3 hét station voor iedereen. (Advertorial)

Afbeelding

Lees ook