Afbeelding

Jubileummiddag 40 jaar Trug Nor Vruuger

Uit

ROSMALEN - Trug nor Vruuger werd opgericht op 28 September 1983 door de echtparen Toon van Balkum (†1987) en zijn vrouw Thea en Tiny van Griensven (†2012) en zijn vrouw Cato. Inmiddels bestaat Trug nor Vruuger dus al 40 jaar. Een club van zo`n 20 actieve leden, die met veel leut en jolijt ook u probeert te vermaken.

Graag willen ze met u allen terugblikken met een feestelijke middag in de Kentering te Rosmalen. De zaal wordt feestelijk versiert en overal zijn foto`s te zien van het verleden. Een PowerPoint presentatie laat u terug gaan naar vroegere tijden. Natuurlijk zijn er optredens, van bijvoorbeeld De Kepkes, Dave Louis en ook zullen de feestvierders zelf weer een steentje bijdragen.

De spreekstalmeester van die dag, in de persoon van Hans Eijkemans, zal u vertellen wat er allemaal staat te gebeuren. Zoals gewoonlijk zal er ook een loterij worden gehouden. Wilt u dit allemaal meemaken kom dan op 15 oktober naar de Kentering in Rosmalen. De zaal gaat open om 13.00 uur. We gaan beginnen om 13.30 uur dus wees op tijd want vol is vol. Entree is gratis.

Afbeelding

Lees ook