Afbeelding

‘Zingend door het Kabouterbos’

Uit

ROSMALEN - Kabouter Lef woont al jaren in het Kabouterbos en vindt het leuk om jullie te ontvangen. Op zondag 8 oktober nodigt hij alle peuters, kleuters en andere supergezellige kinderen tot en met schoolgroep 4 uit voor een bezoek in zijn bos aan de Oude Baan-Oost. Doe jij samen met je ouders mee aan deze gezellige muzikale tocht met leuke spelletjes onderweg door het kabouterbos? 

De kosten bedragen €3,50 per kind. Deze kun je voldoen aan de kassa in het bos. Doe dit het liefst contant. Ouders en begeleiders lopen uiteraard gratis mee. 

Oh ja, om te voorkomen dat het te druk wordt, heeft Kabouter Lef de volgende indeling gemaakt voor de kleuters en onderbouw; peuters kunnen op alle momenten aansluiten. Mocht dat niet uitkomen, kies dan gerust een ander tijdstip: 10.30-11.15 uur: Peuters 11.30-12.15 uur: De Terp, IJzeren Kind, Campus aan De Lanen 13.00-13.45 uur: D’n Krommenhoek, ’t Ven, De Sprong, De Groote Wielen en De Masten 14.00-14.45 uur: De Troubadour, De Hobbit, De Wittering, De Hoven, ’t Sparrenbos We zijn tot 15:30 uur in het bos, daarna gaat Kabouter Lef door naar een volgend feestje. 

Het advies is om op de fiets te komen. Kom dan naar de Oude Baan-Oost ter hoogte van het crematorium. Daar loop je het bos in en begint je tocht. Kom je toch met de auto, dan mag je deze parkeren op de parkeerplaats van het crematorium.

Lees ook