Schilder je ijsje
Schilder je ijsje

Gezamenlijk kunstwerk naar Kinderboerderij ’t Veldje

Uit

ROSMALEN - Op zondag 16 juli om 14.00 uur gaat het gezamenlijk kunstwerk, gemaakt tijdens het community-art project ‘Kunst van Verbinding’ van stichting KuBra, naar zijn eindbestemming! Het interactieve kunstwerk ‘IJsje’ dat onder begeleiding van de Brabantse kunstenaars is gemaakt door buurtbewoners, groot en klein, wordt geschonken aan de gemeenschap en gaat naar de educatieve en sociale kinderboerderij in Rosmalen, ’t Veldje.

Stichting KuBra verbindt met dit project inwoners van Rosmalen e.o. en Kinderboerderij ‘t Veldje verbindt de inwoners met dieren. Het wordt een feestelijke dag met activiteiten voor kinderen én natuurlijk veel pasgeboren dieren! Voor de kinderen is er een lekkere, toepasselijke verrassing. 

Het project richt zich op brede doelgroepen in de Rosmalense samenleving. Community-art is een effectief instrument om bewoners – waaronder kinderen, samen hun (groot- )ouders – te bereiken die nog weinig met kunst en cultuur in aanraking zijn geweest. Het kunstwerk is het resultaat van gezellige middagen tussen de kunst! Kinderboerderij ´t Veldje, Abraham Kuyperborch 2, Rosmalen is zondag 16 juli open van 13.00 tot 17.00 uur en het kunstwerk wordt om 14.00 uur officieel en feestelijk onthuld.

Schilder je ijsje
Afbeelding

Lees ook