Het team Vrouwen 1.

Vrouwen 1 OJC Rosmalen naar districtsbekerfinale

Sport

ROSMALEN - Vrouwen 1 van OJC Rosmalen plaatste zich zaterdagmiddag in en tegen Kloetinge voor de bekerfinale op donderdag 9 mei.

Kloetinge kwam op eigen veld binnen twee minuten op een 1-0 voorsprong. Tien minuten later had OJC met doelpunten van Anne Kros en Claire Steverink de opgelopen schade alweer gerepareerd. Op slag van rust zorgde Lydia van Lith met haar treffer voor de 1-3 ruststand.

Na rust kwam Kloetinge via een snelle 2-3 terug in de wedstrijd. Maar de tweede treffer van Van Lith zorgde er al snel weer voor dat OJC wat meer ademruimte kreeg. Felicia van Beekveld maakte vlak voor tijd middels de 2-5 aan alle onzekerheid een einde.

De Rosmalense vrouwen schrijven hiermee op voorhand geschiedenis: voor het eerst plaatst VR1 zich voor de districtsbekerfinale. Deze finale wordt op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei om 11:00 uur gespeeld op het veld van Trinitas in Oisterwijk, tegen Stichting Unitas/GJS/Heukelum.