Afbeelding
Sandy van den Hoogen - Janssen

Weer gelijkspel voor OJC Rosmalen

Sport

ROSMALEN - Op een door en door natte zaterdagavond speelde OJC1 wederom gelijk. Inmiddels zes gelijke spelen, wat slechts 6 punten oplevert. De laatste twee wedstrijden, tegen Gemert en deze tegen OSS’20, hadden ook zo maar gewonnen kunnen worden...

Net zoals vorige week greep OJC de voorsprong in de eerste helft. In de elfde minuut krulde Bob Zonneberg de bal van buiten de 16 meter in de hoek. OJC kon slechts 15 minuten genieten van deze weelde: na een mooie aanval scoorde OSS’20 de gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand.

Met Saad Laazizi voor Shaquille Simmons begon OJC voortvarend en met meer spirit aan de tweede helft. Dit resulteerde in meerdere goede aanvallen. Tom Pijnenburg scoorde de 2-1. Beide doelpunten van de thuisploeg kwamen daarmee voor rekening van oud-OSS’20 spelers. In plaats van vertrouwen te krijgen speelde de angst om de voorsprong nog weg te geven een rol. Na een corner van OSS’20 klutste de bal tussen twee aanvallers van OSS’20 en viel bij toeval voor de voeten van een speler uit Oss. Deze nam het cadeau met twee handen en voeten in ontvangst en scoorde in de 80e minuut in de verre hoek.

OJC bleek een lange adem te hebben en ging vol op de aanval. Met de in de spits voor Max Kappen ingevallen Job Viellevoye en de snelle buitenspelers, was OJC de gevaarlijkste ploeg met de meeste dreiging.

Sneu voor het hardwerkende OJC was de beslissing van de scheidsrechter in de blessuretijd om geen strafschop te geven. De snelle Mouad Hassan werd in het strafschopgebied gevloerd: nadat hij de tegenstander voorbij was kreeg hij een tik tegen zijn enkel en ging ongewild tegen de vlakte. De verdiende winnende treffer werd helaas niet gegund aan het Rosmalense team.

Volgende week een herkansing bij de Bredase baronnen van VV Baronie.

Lees ook