Nieuwe Sport- en Beweegvisie

Samen zorgen voor de juiste beweging

ROSMALEN - Het liefste krijgen we iedereen in onze gemeente in beweging. Daarom is het belangrijk dat we alle inwoners goed informeren over ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen. In de nieuwe Sport- en Beweegvisie is omgeschreven hoe we dat met elkaar mogelijk willen maken. Je ziet welke richting we op bewegen en waarom.

Dit willen we bereiken! Sport- en beweeglocaties die klaar zijn voor de toekomst. Samen met onze sport- en beweegaanbieders zorgen we voor ieder wat wils! Een leven lang bewegen en sporten. Sport en bewegen: naast een doel, ook een middel. Iedereen kan meedoen. Benutten van talent & (top)sportevenementen

Dit alles kunnen we als gemeente niet alleen. We doen het vooral samen! Samen met alle betrokken partijen, vrijwilligers, scholen, maatschappelijke organisaties, ondernemende sportaanbieders en sportverenigingen binnen onze gemeente zorgen we voor de juiste beweging. Het doel is helder: meer gezonde en gelukkige levensjaren voor al onze inwoners.

Iedereen beweegt mee! Wie je ook bent, wat je persoonlijke situatie ook is en welke wensen, mogelijkheden of beperkingen je ook hebt; er is in onze gemeente op sportief gebied ontzettend veel te doen en te beleven.

Nieuwsgierig naar activiteiten en initiatieven die bij je passen? Kijk op onze websites www.s-port.nl en www.actiefindenbosch.nl! Zit hier een activiteit voor jou tussen? (Advertorial)