Afbeelding

SkishopBrabant, Hét adres voor al je skibenodigdheden

Ondernemend

’S-HERTOGENBOSCH – Staat jouw wintersportvakantie voor de deur en ben je op zoek naar ski’s, skischoenen een skihelm of andere artikelen om je skivakantie te laten slagen? Dan ben je voor de aankoop van die benodigde materialen of voor onderhoud van je ski uitrusting aan het juiste adres bij SkishopBrabant aan de Kasteleinenkampweg 10 in ‘s-Hertogenbosch.

Robert Smit en compagnon Lon Lemmens zijn de eigenaren van SkishopBrabant. De heren zijn beide fervent skiërs en ontdekte dat er in de directe omgeving geen ski benodigdheden meer te koop waren. Met het openen van SkishopBrabant is de mogelijkheid voor aankoop van artikelen voor de wintersport in de directe omgeving van ’s-Hertogenbosch weer mogelijk.

De website meldt: “Bij Skishopbrabant omarmen we de passie voor skiën en hebben we alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk avontuur in de bergen. Of je nu een professional bent of net begint met skiën, we zijn er trots op om het ultieme adres te zijn voor al je behoeften op het gebied van skiuitrustingen. Lon Lemmens: “We verkopen via onze webshop www.skishopbrabant.nl, maar hebben ook een fysieke winkel waar de artikelen te bekijken, te passen en uit voorraad leverbaar zijn. We zijn er voor iedereen die op wintersport gaat en hebben naast ski’s, skischoenen, skistokken ook thermokleding zoals pully’s, sokken en helmen en brillen op voorraad. De prijzen van nieuwe ski’s beginnen bij € 319,- en skischoenen hebben we vanaf € 299,-. In iedere prijsklasse leveren we gedegen materialen en hebben we voor elk wat wils”

Robert Smit: “Lekker skiën begint bij een goed passende skischoen. Skischoenen zijn de sleutel tot comfort tijdens je afdaling. We helpen je graag aan de juiste schoen met een perfecte pasvorm van hoogwaardige kwaliteit. Daarna gaan we met je op zoek naar de passende ski. Onze skiwinkel heeft een uitgebreide collectie van de nieuwste ski’s. We leveren onder andere de merken Head, Rossignol, Fischer en Tecnica . Ook voor groot en klein onderhoud kun je bij ons terecht zoals waxen en slijpen. Het onderhoud gebeurd in een werkplaats met de meest moderne machines van Europa zodat uw ski’s weer in topcondities worden gebracht. De klanten komen van heinde en verre en via onze webshop leveren we inmiddels ook al in België, Duitsland en Frankrijk. De collectie skibrillen en helmen zijn van ons eigen merk “Vizorz”. Loop eens binnen, we kijken graag waarmee we je kunnen helpen.”

Introductieaanbieding

Gaat u nog op wintersport of heeft u de bergen al bedwongen en van een heerlijke skivakantie genoten? Breng dan uw ski’s naar SkishopBrabant voor het benodigde onderhoud. Tot het einde van dit skiseizoen worden de ski’s gratis gewaxt. We zijn er voor u op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.15 uur en van 12.45 tot 17.00 uur. En op zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur. We heten je graag welkom in onze winkel voor vakkundig advies.

SkishopBrabant is onderdeel van PerfectFit Automotive die met de onder andere de webshops alleskanmee.nl en sneeuwkettingenwereld.nl de grootste speler zijn op het gebied van dakkoffers, dakdragers en sneeuwkettingen. Dus ook voor die producten komt u naar onderstaand adres.

Skishopbrabant.nl Kasteleinenkampweg 10 5222 AX ’s-Hertogenbosch. www.skishopbrabant.nl klantenservice@perfectfitautomotive.nl Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via 073-6909798.
Maandag t/m vrijdag: 9:00-12:15/12:45-17:00
Zaterdag: 9:30 - 15:00

Lees ook