Afbeelding

Veel Halloween activiteiten in centrum Rosmalen

Ondernemend

ROSMALEN - Centrum Management Rosmalen (CMR) heeft al gedurende een aantal jaren het Halloweenfeest geadopteerd voor de bezoekers van haar centrum. In 2020 is voortvarend van start gegaan met het eerste groots opgezette Halloweenfeest. Ondanks of dankzij de coronatijd werd dit meteen een succes: veel gezinnen, maar zeker ook de kinderen, vonden het een welkome afwisseling om er toch ‘even op uit te gaan’ en zo de versierde etalages en straten te zien. Een selfie maken bij de mega spin was één van de liefhebberijen toen.

Op basis van het succes van de begin jaren is het feest nu inmiddels getransformeerd naar een festiviteit dat gedurende 8 dagen alle bezoekers laat genieten van diverse activiteiten. Zo is er net als ieder jaar een pompoen speurtocht. Ook zal er dit jaar wederom een spannende verhalen wedstrijd plaatsvinden, maar let op! We zijn op zoek naar het verhaal van de oorsprong van het Halloween in Rosmalen. Dus als jij weet hoe Halloween van oorsprong in Rosmalen is ontstaan, dan win je misschien wel 1 van de fantastische prijzen.

Nieuw dit jaar is onze start: we hebben de samenwerking kunnen zoeken met de Drive in bioscoop. Op zaterdag 21 Oktober zal het Halloween feest worden ingeluid om 19.00 uur met een categorie film die spannend is, maar dat overleef je waarschijnlijk wel. Om 22:00 uur is er dan plaats voor de Horror movie. Vanaf het begin tot het eind van deze film zit je op het puntje van je autostoel! Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.DriveInBioscoopDenBosch.nl

Overdag kun je in ieder geval al de sfeer proeven in het centrum van Rosmalen met een aantal Halloween Activiteiten in een centrum dat versierd is en spannende etalages laat zien. De bezoekers worden verrast door muziek van de Dia de Los Muertos Singers. Ook kun je een Vogelverschrikker op stelten tegenkomen en worden lekkere snoepjes uitgedeeld. Verder kun je genieten van de enige echte Foeksia de Miniheks van de film van Paul van Loon. Maak jij ook een ritje in de Halloween Kindertrein door het centrum?

Gedurende de week zijn er verschillende activiteiten in het centrum te vinden die de voorbode zullen zijn van dé grote Halloween avond Vrijdag 27 oktober van 17.00 uur tot 21.00 uur. Durf jij met je familie het spookhuis in te lopen of met de griezelbus mee te rijden? Maak kennis met de Eldor de Troll & his family, de Zandhalloweenheks, de Vliegende Hollander of de man zonder hoofd, en nog meer scary figuren. Of laat je fotograferen in je griezeligste outfit. Ook kun je jouw griezeldiploma halen in de Vreeburgpassage.

Tenslotte sluiten we het Halloweenfeest met een feestelijke dag af. Op zaterdag 28 oktober vind je in het hele centrum op straat, maar zeker ook in de winkels diverse activiteiten. Je kunt nog steeds je fotoshoot doen en je griezeldiploma halen in de Vreeburgpassage, maar er is ook een tovenaar die een spannend verhaal voorleest. Wil je liever geschminkt worden? Ook dat kan. En natuurlijk zijn er op diverse plaatsen Trick&Treath locaties. Wat je allemaal kunt doen en waar vind je natuurlijk op de website: www.welkominrosmalen.nl Hier staan ook de activiteiten genoemd die in Windkracht5 plaatsvinden. Dit is immers de halte voor de Griezelbus dit jaar. Veel activiteiten zijn gratis, maar voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Dus wil je met je hele gezin griezelen dit jaar, dan moet je van 21 tot en met 28 oktober in het centrum van Rosmalen zijn! Als je durft natuurlijk…

Lees ook