Afbeelding

Ga mee op avontuur in het magische Kabouterbos

Uit
ROSMALEN - Kabouter Lef woont al jaren in het Kabouterbos en vraagt zich af welke magische dingen er in het Kabouterbos afspelen. Op zondag 16 oktober nodigt hij alle peuters, kleuters en andere supergezellige kinderen tot en met schoolgroep 4 uit voor een avontuur in zijn bos aan de Oude Baan-Oost. Doe jij samen met je ouders mee aan deze magische tocht door het kabouterbos?
De kosten bedragen € 3,50 per kind. Deze kun je voldoen aan de kassa in het bos. Doe dit het liefst contant. Ouders en begeleiders lopen uiteraard gratis mee.
Oh ja, om te voorkomen dat het te druk wordt, heeft Kabouter Lef de volgende indeling gemaakt (mocht dat niet uitkomen, kies dan gerust een ander tijdstip): 10.30-11.15 uur: Peuters; 11.30-12.15 uur: De Terp, IJzeren Kind, Campus aan De Lanen; 13.00-13.45 uur: D’n Krommenhoek, ’t Ven, De Sprong, De Groote Wielen en De Masten; 14.00-14.45 uur: De Troubadour, De Hobbit, De Wittering, De Hoven, ’t Sparrenbos. De organisatoren zijn tot 15:30 uur in het bos, daarna gaat Kabouter Lef door naar een volgend feestje.
Advies is om op de fiets te komen. Kom dan naar de Oude Baan-Oost ter hoogte van het crematorium. Daar loop je het bos in en begint je tocht. Kom je toch met de auto, dan mag je deze parkeren op de parkeerplaats van het crematorium.

Lees ook