Afbeelding

Open dag tennisvereniging Rosmalen

Sport

ROSMALEN - Heb je nog niet eerder getennist en zou je eens willen ervaren of dat iets voor jou is ? Of heb je wel al tenniservaring en overweeg je lid te willen worden van onze gezellige en sportieve tennisvereniging ?

Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze prachtig in het groen gelegen vereniging? Dan ben je van harte uitgenodigd op ons tennispark tijdens onze Open Dag op zondag 4 juni a.s. van 13.00u tot 17.00u.
Voel je vrij om een rondje langs onze 10 goedverzorgde en door natuurgroen-omringde windluwe tennisbanen te lopen, ons clubhuis en faciliteiten te bezoeken, en een drankje en hapje te nemen. Trek ook iets sportiefs/makkelijks aan zodat je mee kunt doen aan een van de kennismaking-clinics van onze top trainers Tim en Janet (hoef je niet vooraf voor in te schrijven, bij aankomst je even melden bij de receptietafel). Rackets en ballen zijn vrij beschikbaar.
En als je eerste kennismaking met tennis en/of met onze vereniging smaakt naar meer, dan bieden we je graag een gratis 3 maanden Zomer Challenge lidmaatschap aan (geldig van 1 juli tot en met 30 september, en loopt automatisch af indien niet omgezet naar vast lidmaatschap). Meer info over het Zomer Challenge lidmaatschap kun je alvast op onze website bekijken: www.tvrosmalen.nl

De leden zien er naar uit om je op 4 juni te verwelkomen op het tennispark aan de Sportlaan 26 in Rosmalen.

Lees ook