Afbeelding
Shutterstock

Lichtjesavond op het Rodenborch-College

Nieuws

ROSMALEN - Op maandag 13 november houdt het Rodenborch-College samen met de Lambertuskerk Rosmalen een lichtjesavond. Graag nodigen we je uit om deze avond bij te wonen. Het programma begint om 19.30 uur en zal ongeveer een uur duren.

De medewerkers van het Rodenborch vinden we het belangrijk om oog te hebben voor elkaar. Daarom lijkt het ons een goed idee om deze avond samen stil te staan bij het verlies van onze dierbaren. Samen herdenken geeft immers steun en biedt houvast. Je bent niet alleen met je verdriet en je gemis. Vanuit verbinding willen we alle bezoekers een prachtig programma bieden, waar we op zoek gaan naar hoop. Leerlingen en medewerkers van het Rodenborch zullen tekstueel en muzikaal een bijdrage leveren. Vanuit de parochie zal diaken René de Weerd het woord doen. Lilian Arts zal het thema rouw op haar eigen wijze belichten. Muziek zal deze avond centraal staan. Bij binnenkomst krijg je een waxinelichtje aangereikt. Iedereen die zich aangesproken voelt, is van harte welkom, dus leerling, ouder, broer, zus, familie, buren, vrienden, leerkracht: iedereen is welkom.

De centrale hal van het Rodenborch-College zal het decor vormen voor deze sfeervolle bijeenkomst, als een hoopvol en verwarmend lichtpuntje, in deze donkere dagen.

Lees ook