Afbeelding

Win kaarten voor Marvellous, een musical over superhelden

Gemeente

’s-HERTOGENBOSCH – In Marvellous wordt er een muzikale ode gegeven aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms. Deze absurde musical vol humor, met flitsende kostuums én special effects is op donderdag 25 april te zien in Theater aan de Parade.

Marvellous gaat over een groep gepensioneerde superhelden die al hun grote vijanden hebben verslagen. Dat is natuurlijk goed nieuws. Ze missen echter alle aandacht die kwam kijken bij het redden van de wereld. Een van deze helden besluit daarom een nieuwe schurk te creëren en dat loopt natuurlijk gruwelijk uit de hand. De hele superheldenclub moet hierdoor alle zeilen bijzetten om het nieuwe kwaad te verslaan. Zal het ze lukken? Naast een meeslepende ervaring zit de voorstelling, zoals je van een superheldenverhaal mag verwachten, vol special effects, muziek én stof om over na te denken.

Kaarten winnen

Theater aan de Parade verloot 2 x 2 kaarten voor deze voorstelling. Stuur vóór 22 april een mail naar info@theateraandeparade.nl en vertel wie jouw grootste superheld is en geef aan waarom hij of zij dat is!
‘Marvellous’ is donderdag 25 april te zien in Theater aan de Parade. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.
De superhelden uit Marvellous vechten tegen de schurk. Foto: Raymond van Olphen

Lees ook