19 mei 2022

Gratis naar 7th Sunday

ERP –De Rosbode geeft twee tickets weg voor 7th Sunday 2022. Wil je gratis kans maken op een van deze kaarten?   Stuur dan je antwoord op de volgende vraag voor maandag 23 mei aanstaande door naar lezersactie@janenjanmedia.nl: ‘Met wie heeft Tiësto de single Savage opgenomen?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel […]

10 mei 2022

Harmony of Hardcore en 7th Sunday op weg naar ‘mooiste editie ooit’

ERP – Tijdens het Pinksterweekend, zullen op 4 & 5 juni Harmony of Hardcore en 7th Sunday voor het eerst sinds 2019 weer gehouden worden. Par-T, de organisatie achter beide evenementen, is blij dat ze dit jaar weer aan de slag kunnen en rekenen op een mooi festivalweekend. “Voor ons zijn alle puzzelstukjes op de goede manier in elkaar gevallen.”

07 mei 2022

Grote Kunstmarkt ´Klein Montmartre´ in Rosmalen

ROSMALEN – Op zondag 15 mei keert de traditionele kunstmarkt in het centrum van Rosmalen na de coronaperiode terug en wordt meteen een van de grootste kunstmarkten in Brabant! KuBra-Art en de ondernemers hebben de handen ineengeslagen en kunnen dit jaar extra uitpakken en toveren het centrum om tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt!

04 mei 2022

Win VIP-kaarten voor Typhoon op Jazz in Duketown

DEN BOSCH – Na twee aangepaste edities is Jazz in Duketown dit jaar weer terug in de binnenstad van Den Bosch. Bezoekers kunnen bij de verschillende podia genieten van swingende brassbands tot gipsy jazz-zangeressen en van dansbare grooves en feelgood-vibes tot jazzy hiphopsounds; alles komt voorbij. Straigh-ahead jazz en modern creative, alle soorten jazz komen […]

30 april 2022

Let St. Cecilia entertain you

ROSMALEN – St. Cecilia trapt op zondag 15 mei om 14.00 uur de feestelijkheden rond haar 100-jarig bestaan af met een speciaal jubileumconcert in Perron3 in Rosmalen. Het programma start met een enerverende wereldreis. Reisleiders van de Rosmalense komedie brengen het publiek van het ene naar het andere continent. Zo kom je met het Harmonieorkest in Australië en Azië. Het orkest Next Generation speelt muziek uit Europa en Afrika en de jeugd samen met de slagwerkgroep laat het publiek de Noord- en Zuid-Amerikaanse sound beleven.

15 april 2022

Vertelling over San Sebastian

ROSMALEN – Op vrijdag 22 april komt Johan Wierenga bij El Bosco vertellen over de stad San Sebastián en zijn omgeving.Johan verblijft regelmatig in het noorden van Spanje, waar zijn vrouw vandaan komt. Hij zal ons meenemen langs een paar mooie plekken in de stad en meer inzicht geven in zijn historie en cultuur. Daarnaast brengen we een bezoek aan plaatsen als Hondarribia, Guetaría en het prachtige museum Chillida in Hernani.

14 april 2022

Speelfilm Teenbeat vertoond door Heemkundekring

ROSMALEN – Met de film Teenbeat gaan de makers 2,5 uur lang terug naar de tweede helft van de jaren 60. De tijd van brommers, dancings, ‘moeilijke ouders’ en opstandige jeugd. De tijd ook dat de school en de kerk heel veel invloed hadden op het leven van de tiener.

30 maart 2022

Concert Pur Sang

BERLICUM – Op zaterdag 8 april zal Vocaal Ensemble Pur Sang om 20.00 uur onder de titel ‘La Dolce Vita’ een concert verzorgen in de Samen Op Weg Kerk aan het Raadhuisplein in Berlicum. Het ensemble brengt dan vocale a capella muziek uit de tijd van de renaissance (1400 -1600) ten gehore.

22 maart 2022

Podium St Cecilia

ROSMALEN – Zondagochtend 27 maart is het weer zover: tussen 11.00 en 12.00 uur treden leden van Muziekvereniging St.Cecilia Rosmalen voor elkaar en voor u op tijdens ‘Podium St Cecilia’. Dit evenement voor solisten, duo’s en ensembles zorgt ieder jaar weer voor ontroerende, spannende en verrassende momenten.

26 februari 2022

Slim op Pad

ROSMALEN – Even een rondje wandelen of een mooie fietsroute maken? Pak uw smartphone er eens bij en maak zelf een mooie route, zoek op waar u lekker kunt lunchen of zoek op wat u onderweg tegenkomt. Welke vogel maakt dat geluid of wat voor boom staat er naast dat pad.