09 oktober 2022

15-jaar Stichting Wadduwa

ROSMALEN – Midden in coronatijd bestond de Stichting Wadduwa 15 jaar. Onlangs is besloten dit alsnog te vieren. Dat gebeurt met muzikale optredens door onder andere de Full Stage Collective uit Rosmalen en omgeving. Het feest wordt gehouden op 11 december in Van der Valk Nuland. De voorverkoop is begonnen.

07 oktober 2022

Gezellige middag bij Trug Nor Vruuger

ROSMALEN – Zang- en Muziekgroep Trug nor Vruuger opent op 16 oktober het seizoen 2022-2023 in de Kentering te Rosmalen met een muzikale middag verzorgd door ons eigen orkest met de zang groep.

04 oktober 2022

Ga mee op avontuur in het magische Kabouterbos

ROSMALEN – Kabouter Lef woont al jaren in het Kabouterbos en vraagt zich af welke magische dingen er in het Kabouterbos afspelen. Op zondag 16 oktober nodigt hij alle peuters, kleuters en andere supergezellige kinderen tot en met schoolgroep 4 uit voor een avontuur in zijn bos aan de Oude Baan-Oost. Doe jij samen met je ouders mee aan deze magische tocht door het kabouterbos?

30 september 2022

Struinen op Vlooienmarkt Berlicum

BERLICUM – Lekker struinen tussen de vele kraampjes en snuffelen tussen allerlei leuke spullen. Het is weer zover, op zondag 2 oktober houdt Rijvereniging de Cowboys in Berlicum een grote […]

28 september 2022

De vrienden van Amantius Live

ROSMALEN – Op 8 oktober wordt partycentrum de Kentering in Rosmalen opnieuw omgetoverd tot de gezelligste meezingkroeg van Nederland. Drumfanfare Amantius presenteert op deze zaterdagavond het muzikale spektakel ‘Made in Holland’ met muziek van Nederlandse bodem.

21 september 2022

Muziek Paco de Lucia bij El Bosco

ROSMALEN – Paco de Lucia staat op vrijdag 23 september centraal tijdens een avond van stichting El Bosco een avond. De in 1947 geboren fenomenale flamencogitarist Paco de Lucía overleed in 2014.

15 juli 2022

De Bossche zomer in Rosmalen

ROSMALEN – De Bossche Zomer van 2020 en 2021 stond nog in het teken van ruimte geven om elkaar veilig te ontmoeten in een tijd vol beperkingen. Deze zomer zijn we gelukkig vrij om elkaar te ontmoeten en samen te genieten.

14 juli 2022

Holder de Polder vanaf nieuwe locatie

ROSMALEN – Zondag 17 juli organiseert Oldtimer Bromfietsclub De Bromvliegers alweer het vierde evenement van het toerseizoen: Holder de Polder. Deze toertocht start in Rosmalen. Iedereen met een goed verzekerde bromfiets of rijwiel met hulpmotor van tenminste 20 jaar oud kan deelnemen aan deze toertocht.

21 juni 2022

Bossche Opera in natuurtheater

DEN BOSCH – Op zaterdag 9 juli a.s. presenteert de Vereniging Bossche Opera (VBO) in samenwerking met de Vereniging Osse Opera (VOO), het Filharmonisch Orkest ’s-Hertogenbosch (FOH) en vijf professionele solisten de productie ‘Opera onder de sterren’ in het Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Ze gaan de opera Cavalleria rusticana van Pietro Mascagni volledig scenisch opvoeren. Raoul Op ’t Hoog tekent voor de regie en het geheel staat onder leiding van dirigent Lex Bergink.