28 september 2022

De vrienden van Amantius Live

ROSMALEN – Op 8 oktober wordt partycentrum de Kentering in Rosmalen opnieuw omgetoverd tot de gezelligste meezingkroeg van Nederland. Drumfanfare Amantius presenteert op deze zaterdagavond het muzikale spektakel ‘Made in Holland’ met muziek van Nederlandse bodem.

21 september 2022

Muziek Paco de Lucia bij El Bosco

ROSMALEN – Paco de Lucia staat op vrijdag 23 september centraal tijdens een avond van stichting El Bosco een avond. De in 1947 geboren fenomenale flamencogitarist Paco de Lucía overleed in 2014.

15 juli 2022

De Bossche zomer in Rosmalen

ROSMALEN – De Bossche Zomer van 2020 en 2021 stond nog in het teken van ruimte geven om elkaar veilig te ontmoeten in een tijd vol beperkingen. Deze zomer zijn we gelukkig vrij om elkaar te ontmoeten en samen te genieten.

14 juli 2022

Holder de Polder vanaf nieuwe locatie

ROSMALEN – Zondag 17 juli organiseert Oldtimer Bromfietsclub De Bromvliegers alweer het vierde evenement van het toerseizoen: Holder de Polder. Deze toertocht start in Rosmalen. Iedereen met een goed verzekerde bromfiets of rijwiel met hulpmotor van tenminste 20 jaar oud kan deelnemen aan deze toertocht.

21 juni 2022

Bossche Opera in natuurtheater

DEN BOSCH – Op zaterdag 9 juli a.s. presenteert de Vereniging Bossche Opera (VBO) in samenwerking met de Vereniging Osse Opera (VOO), het Filharmonisch Orkest ’s-Hertogenbosch (FOH) en vijf professionele solisten de productie ‘Opera onder de sterren’ in het Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Ze gaan de opera Cavalleria rusticana van Pietro Mascagni volledig scenisch opvoeren. Raoul Op ’t Hoog tekent voor de regie en het geheel staat onder leiding van dirigent Lex Bergink.

17 juni 2022

Programma WiSH Outdoor compleet

LAARBEEK – Als er één festival in de goed gevulde Nederlandse festivalkalender is die er dit jaar qua sfeer, programma en decoratie uitspringt, is het wel de aankomende editie van het spraakmakende muzikale cross-over weekendfestival WiSH Outdoor ‘A Weekend Adventure Awaits’ dat op vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli plaatsvindt op het volledig nieuw ontworpen festivalterrein in Beek en Donk. Met nog zo’n twee weken te gaan tot WiSH 2022 laat de organisatie weten dat de line-up nu écht compleet is met de toevoeging van nóg meer acts, waaronder het programma van Smèrrig en van de Tipsy Pub

17 juni 2022

Kunstexpo Zorgatelier in Rosmalen

ROSMALEN – Het vijfjarig jubileum van zorgatelier Verbeelderij brengt hen in de gelegenheid om komende week te exposeren met bijzondere werken in Perron-3 te Rosmalen. Verschillende kunstenaars met diverse achtergronden tonen hun werk waarin ze hun eigen verhaal vertellen. De expositie biedt een gevarieerd aanbod van keramische werken tot borduursels en schilderijen.

16 juni 2022

The Ceder Stars and Friends

ROSMALEN – Op zondag 26 juni spelen The Ceder Stars een herhalingsoptreden in Partycentrum De Kentering te Rosmalen. Deze 60’er jaren-beatband stond op zeer jonge leeftijd al voor de Belgische televisie, maakte een plaatopname en was vooral bekend met zijn tweemaandelijkse optreden in de toenmalige Veemarkthallen.

19 mei 2022

Gratis naar 7th Sunday

ERP –De Rosbode geeft twee tickets weg voor 7th Sunday 2022. Wil je gratis kans maken op een van deze kaarten?   Stuur dan je antwoord op de volgende vraag voor maandag 23 mei aanstaande door naar lezersactie@janenjanmedia.nl: ‘Met wie heeft Tiësto de single Savage opgenomen?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel […]

10 mei 2022

Harmony of Hardcore en 7th Sunday op weg naar ‘mooiste editie ooit’

ERP – Tijdens het Pinksterweekend, zullen op 4 & 5 juni Harmony of Hardcore en 7th Sunday voor het eerst sinds 2019 weer gehouden worden. Par-T, de organisatie achter beide evenementen, is blij dat ze dit jaar weer aan de slag kunnen en rekenen op een mooi festivalweekend. “Voor ons zijn alle puzzelstukjes op de goede manier in elkaar gevallen.”