16 mei 2022

Internationaal toernooi judoka’s RJC

ROSMALEN – Zaterdag 14 mei werd in Mierlo het 25ste Internationale Houvast toernooi gehouden. Dit is een druk bezet toernooi met sterke judoka’s uit Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Een uitdaging voor de judoka’s van RJC en een kans om ervaring op te doen tegen buitenlandse judoka’s.

28 april 2022

Succesvol judotoernooi voor RJC

ROSMALEN – Zondag 24 april werd het internationale judotoernooi Berlicum Open gehouden. Dit is een goed aangeschreven toernooi van hoog niveau waar diverse judoclubs aan deelnemen. De Rosmalense judoclub werd vertegenwoordigd door Eddie van Amerongen, Huub Sleutjes en Thierry Dirks. Coach Nils van de Wetering begeleidde hen.

20 april 2022

Keeperstalent OJC Rosmalen naar vv Gemert

GEMERT – Koploper in de derde divisie zondagamateurs Vv Gemert heeft zich voor volgend seizoen versterkt met doelman Rowan Vromen. Rowan komt over van OJC Rosmalen en completeert het trio keepers in de A-selectie van Gemert.

18 april 2022

De Treffers E-jeugd Kampioen

ROSMALEN – Op zaterdag 9 april was het zover! De wedstrijd waarnaar door waterpoloteam, coaches en ouders reikhalzend werd uitgekeken stond op het programma. Tegenstander Njord stond op plek twee in de competitie, net onder onze Treffers die dit hele seizoen nog geen wedstrijd hadden verloren! Het beloofde een hele spannende middag te worden!

18 april 2022

Keeperstalent OJC Rosmalen naar vv Gemert

GEMERT – Doelman Rowan Vromen verlaat OJC Rosmalen en vervolgt zijn carrière bij vv Gemert. Dat is de koploper in de derde divisie zondagamateurs. Rowan completeert het trio keepers in de A-selectie van Gemert.

01 april 2022

Trainen als een profvoetballer in de meivakantie!

ROSMALEN – Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 mei 2022, tijdens de meivakantie, zullen er op het complex van RKVV Maliskamp uit Rosmalen, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

23 maart 2022

Bied mee bij Bridgeclub Rosmalen (BCR)

ROSMALEN – Elke dinsdagavond speelt Bridgeclub Rosmalen in het atrium van Cultureel Centrum De Biechten in Hintham. Een gezellige club van zo’n 50 leden die in een A- en B- lijn spelen. We spelen met de allernieuwste bidding boxen, boards, nieuwe speelkaarten, schone kleedjes en natuurlijk een computerprogramma.

21 maart 2022

Tijdens Lifesaving weekend Dordrecht

ROSMALEN – Na een lange tijd van geen wedstrijden stond het weekend van 19 en 20 maart voor de wedstrijdploeg van Redding Brigade Rosmalen in het teken van de individuele lifesaving wedstrijd in Dordrecht. Lifesaving is de wedstrijdtak van het zwemmend redden. Combineer je reddingstechnieken met je snelheid om zo snel mogelijk op de juiste wijze naar de finish te zwemmen.