23 juni 2022

Grim Vuijsters geeft gastles aan Rosmlense judoka’s

ROSMALEN – Zondagochtend 19 juni werd een speciale training georganiseerd voor de judoka’s van de Rosmalense judoclub: Grim Vuijsters kwam een training geven. Grim Vuijsters is een oud-topjudoka en kwam uit in de categorie +100 kg. Hij is vier keer Nederlands kampioen en is tweede geworden op het EK in 2009. Daarnaast is hij in 2008 derde geworden op het hoog aangeschreven Super world cup toernooi in Parijs.

22 juni 2022

Zilver voor Bram Hirink

ROSMALEN – Vaderdag zondag 19 juni. Waar traditioneel Vaderdag in het teken staat van de wedstrijddag van onze EHAD (Eerste Hulp Aan Drenkelingen) stond Vaderdag dit jaar in het teken van de City Ocean wedstrijd in Weert. Helaas kon voor het 3e jaar op rij het traditionele jeugdweekend niet doorgaan. Na twee jaar Corona keken we daar toch wel naar uit, helaas gooide de brand van het clubhuis letterlijk roet in het eten.

19 juni 2022

OJC Rosmalen promoveert naar de 3e divisie

ROSMALEN – OJC Rosmalen is gepromoveerd naar de 3e divisie zondagamateurs. De ploeg heeft vanmiddag het beslissende nacompetitieduel met V.V. Hoogland met 4-2 gewonnen. Na de thuisoverwining is het groot feest.  (Foto: OJC Rosmalen)  

11 juni 2022

29e Bockenreijderstocht van FTC Rosmalen

ROSMALEN – Op zondag 26 juni 2022 houdt Fiets Toer Club Rosmalen voor de 29ste keer, haar jaarlijkse fietstoertocht. De tocht heeft twee aantrekkelijke en veilige fietsroutes door het Brabantse land.

10 juni 2022

Concours Hippique Outdoor Rosmalen

ROSMALEN – Na twee jaar onderbreking zal Ruitersport Vereniging Rosmalen dit jaar de 24ste versie van concours hippisch Outdoor Rosmalen organiseren op 18 en 19 juni aanstaande. De locatie ligt ter hoogte van Kruisstraat 24 te Rosmalen.

04 juni 2022

Camping PingPongavonden Nuland

NULAND – Nulands Tafeltennisvereniging laat jong en oud nu alvast oefenen voor straks op de camping. Op dinsdag 5 juli en donderdag 7 juli organiseert de Nulandse Tafeltennisvereniging NTTV een fonkelnieuw evenement voor zowel de jeugd als volwassenen in Nuland en omgeving.

31 mei 2022

Emplina zoekt voetballers van 35 jaar of ouder

EMPEL – Het Emplina VE1 team speelt al jaren mee in de Zuid I 35+ klasse en is op zoek naar voetballers (en een keeper), die 35 jaar of ouder zijn. Emplina VE1 (= Veteranen) is een team waar gezelligheid en prestatie samen gaan.

31 mei 2022

Rosmalense judoka’s laten zich zien

ROSMALEN – Op zondag 22 mei werd in Schijndel na 2 jaar weer het eerste regiotoernooi gehouden. Regiotoernooien zijn laagdrempelig en judoclubs uit de regio Noord- en Midden-Brabant nemen hieraan deel, zoals Veghel, Berlicum en St. Michielsgestel.

25 mei 2022

Kyokushin Karate Tomoe Dojo haalt bekers binnen

ROSMALEN – Naast de reguliere karatelessen (7 verdeeld over 3 dagen) en de zondagochtend Bootcamp op de zandverstuiving, traint het Tomoe selectieteam nog een “beetje” extra. In aanloop naar een wedstrijd, trainen de èchte toppers zelfs 7 dagen per week!

16 mei 2022

Internationaal toernooi judoka’s RJC

ROSMALEN – Zaterdag 14 mei werd in Mierlo het 25ste Internationale Houvast toernooi gehouden. Dit is een druk bezet toernooi met sterke judoka’s uit Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Een uitdaging voor de judoka’s van RJC en een kans om ervaring op te doen tegen buitenlandse judoka’s.