06 februari 2023

Brons voor Maylin Hooijmans bij WK dames ijshockey U18

‘S-HERTOGENBOSCH – Na een periode van intensieve training en teambuilding was het dan eindelijk zover; op vrijdag 19 januari zijn de Little Lions, met de Rosmalense Maylin Hooijmans, vertrokken naar het WK ijshockey U18 dames in Dumfries Schotland waar ze samen met Groot-Brittanië, Letland, Australië, Turkije en Mexico streden voor de wereldtitel.

01 februari 2023

OJC vergeet zichzelf te belonen tegen Hercules

ROSMALEN – In de thuiswedstrijd tegen Hercules vergat OJC Rosmalen1 dit weekeinde de trekker voor rust over te halen. In het tweede bedrijf kantelden de Utrechters, binnen een minuut, het duel en de punten gingen onnodig mee naar de Randstad.

30 januari 2023

2x goud en brons voor Redding Brigade Rosmalen

ROSMALEN – In thuisbad Kwekkelstijn hield, na 2 jaar afwezigheid, afgelopen zaterdagavond Redding Brigade Rosmalen (RBR) weer haar jaarlijks familiezwemmen. Ook dit jaar werd deze avond ingevuld met vrijzwemmen. Alle leden van de RBR waren welkom, zo ook broertjes en zusjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vriendjes en vriendinnetjes. De avond was wederom gezellig druk. Een aantal leden van Lifesaving Team Rosmalen hebben deze avond gebruikt als “warming-up” voor de wedstrijd de volgende dag, de Internationale Ontmoeting.

25 december 2022

TPC Maliskamp van 2 naar 5 padelbanen

ROSMALEN – Op maandag 12 december jl. vond een goed bezochte buitengewone algemene ledenvergadering (ALV) plaats in het clubhuis van TPC Maliskamp. De ALV stemde met ruime meerderheid voor uitbreiding van de padelbanen van twee naar vijf (met een optie voor zes).

15 december 2022

Kersttafeltennistoernooi Nuland

NULAND – De Nulandse Tafeltennisvereniging (N.T.T.V.) organiseert in de kerstvakantie op donderdag 29 december aanstaande een tafeltennistoernooi voor de jeugd en senioren recreanten. Het toernooi wordt gehouden in D’n Hazenkamp aan de Kloosterstraat te Nuland.

13 december 2022

OJC Rosmalen wint ruim van Udi’19

ROSMALEN – Guur, nat en koud waren de niet veelbelovende ingrediënten voor een uiteindelijk mooie derby die na 90 minuten met veel strijd heel goed uitpakte voor de gastheren.
UDI’19 was niet naar Rosmalen gekomen om zich te verstoppen zoals andere jaren. Met een aanvallende 4-3-3 werd OJC onder druk gezet. Toch was de eerste grote kans voor OJC-spits Knuiman, die echter oog in oog met de Udense doelman faalde.

12 december 2022

Nederlaag geeft OJC stof tot nadenken

ROSMALEN – Ondanks een grote 1-5-nederlaag zondag tegen UNA gaat OJC Rosmalen de winterstop in op een mooie zevende plaats op de ranglijst, met 26 punten. Wie dat bij aanvang van de competitie voorspeld had, zou betiteld worden als ras-optimist.

15 november 2022

Zilveren en Bronzen plak voor Tomoe Dojo

ROSMALEN – Maar liefst vier Tomoe Toppers maakten onderdeel uit van het nationale selectieteam op het Europees Kampioenschap Kyokushin Karate in Lissabon! Na maanden van voorbereiding gingen Lars van Oversteeg, Josien van Riet, Chloë Roos en Sera Vullers in Lissabon de tatami (gevechtsmat) op. Lars, Josien en Sera starten de dag op Kata (schijngevecht).

09 november 2022

Thierry Dirks en Huub Sleutjens zevende op NK judo -15 jaar

ROSMALEN – Thierry en Mathieu Dirks, Huub Sleutjens en Neala Janse deden zaterdag 4 november mee aan het Nederlands Kampioenschap judo onder 15 jaar in Hoogeveen. Voor alle vier is dit de eerste keer dat ze op zo’n belangrijk toernooi staan en zich kunnen meten met de Nederlandse top. Ondanks het prestigieuze toernooi en de autorit van twee uur staan de koppies fris. Ook de goedgevulde sporthal met zo’n 1000 toeschouwers brengt ze niet van hun stuk. Er is alleen gezonde spanning.