19 september 2022

Succesvol seizoen Reddingsbrigade Rosmalen

ROSMALEN – Na een succesvol NK ocean voor de aspiranten EDC was het afgelopen week tijd voor de Boardkampioenschappen. Als afsluiting van het oceanseizoen en voor de ABM-categorieën de laatste training voor het NK, werd er om de titel RBR boardkampioen(e) 2022.

05 september 2022

NK Ocean door Redding Brigade Rosmalen

ROSMALEN – Zaterdag 3 september was het zonovergoten strand en water van het Engelermeer het strijdtoneel van het Nederlands Kampioenschap Ocean voor de jeugd tot en met 14 jaar, ofwel de aspiranten EDC.

30 augustus 2022

Gryphons U21-1 gaat voor kampioenschap

ROSMALEN – Gryphons U21-1 (oftewel Junioren 1) spelen de komende weken zes wedstrijden om het kampioenschap van Nederland! Na in het eerste deel van de competitie knap als tweede te zijn geëindigd achter de Pioneers staat er nu een minicompetitie op het programma tegen dezelfde Pioniers, de Pirates en Badhoevedorp. Oftewel: Brabant tegen de Randstad!

26 augustus 2022

Nog enkele plekken vrij voor zwemles bij Redding Brigade Rosmalen

ROSMALEN – Wij Nederlanders zijn over het algemeen dol op water, en dat is niet zo gek aangezien Nederland veel water heeft. Des te meer is het van groot belang dat kinderen in een vroeg stadium al goed leren zwemmen. Bij Redding Brigade Rosmalen (RBR) staat dit centraal en gaan de club gaat dan ook voor kwaliteit. Bij RBR leren kinderen al vanaf 4,5 jaar zwemmen, waarbij in circa 60 klokuren wordt afgezwommen voor het zwemdiploma A.

16 augustus 2022

Reünie 50+’ers RKKSV

KRUISSTRAAT – Op vrijdag 9 september 2022 zal er een reünie van RKKSV plaatsvinden op het Sportpark Eikenhage. Hierbij zijn alle leden en oud leden boven de 50 uitgenodigd om gezellig samen herinneringen naar boven te halen in de kantine. De reünie duurt van 20.00 tot 24.00 uur. Aanmelden kan tot 31 augustus bij: Jan […]

25 juli 2022

Internationaal succes voor Redding Brigade Rosmalen

ROSMALEN – Na 2 jaar van afwezigheid door corona konden de sporters van Redding Brigade Rosmalen zich in het weekend van 9 en 10 juli eindelijk weer opmaken voor een grote internationale lifesavingwedstrijd in Oostende, België. In totaal namen er ongeveer. 350 sporters van 35 verschillende brigades uit onder andere Duitsland, België, Frankrijk en Nederland deel aan deze 2-daagse wedstrijd.

15 juli 2022

Start lessen Zwem-ABC bij Redding Brigade Rosmalen

ROSMALEN – Wij Nederlanders zijn over het algemeen dol op water, en dat is niet zo gek, aangezien Nederland veel water heeft. Des te meer is het van groot belang dat kinderen in een vroeg stadium al goed leren zwemmen. Bij Redding Brigade Rosmalen (RBR) staat dit centraal en gaan wij dan ook voor kwaliteit. Bij RBR leren wij kinderen al vanaf 4,5 jaar zwemmen, waarbij in circa 60 klokuren wordt afgezwommen voor het zwemdiploma A.

12 juli 2022

Finale Brabantse Boules op Parade

De Europese Kampioenschappen Petanque vinden van 13 tot en met 17 juli plaats op de Parade in ’s-Hertogenbosch. Als maatschappelijke spin-off van het evenement zijn er de afgelopen maanden verschillende jeu de boules-wijktoernooien, genaamd de Brabantse Boules, georganiseerd in meerdere Brabantse gemeentes. De strijd tegen eenzaamheid was hierbij het centrale thema. De sport werd zo ingezet om de sociale cohesie in de wijken te versterken.