28 september 2022

Vier heren doen oude tijden herleven

ROSMALEN – Ontelbare en onbetaalbare uren steken ze in het onderzoeken, zich informeren, filmen, fotograferen, schrijven, vergaderen, materialen verzamelen en maquettes bouwen. En maar weinig mensen kennen de prachtige resultaten die deze heren van de Heemkundekring weten te creëren.

24 september 2022

Oproep Rosmalens Mannenkoor: Kom en ontdek je zangstem

ROSMALEN – Zingen in een koor is ontspannend, boeiend, goed voor lichaam en geest, sociaal bindend en cultureel interessant. Al deze aspecten gelden ook voor het Rosmalens Mannenkoor. Om mannen in onze regio dit alles te laten ontdekken organiseert het RM op donderdagavond 29 september 2022 een Open Repetitieavond.

23 september 2022

Thema-avond Autisme en stress

HINTHAM – Op 28 september houdt AIC Den Bosch een thema avond met als titel: Autisme en stress. Wat is stress? Is stress nodig om goed te functioneren? Is er verschil in stress bij mensen met en zonder autisme?

14 september 2022

Zo leuk is samen muziek maken, kom repeteren bij St. Cecilia

ROSMALEN – Muziekvereniging St. Cecilia start het nieuwe seizoen met een openbare repetitieweek in de week van 19 september. Iedereen die van muziek houdt en samen muziek wil maken kan komen kijken, luisteren en misschien al direct meedoen. We hebben de repetitie-avonden even op een rij gezet: Op maandag 19 september ben je van 18.00 […]

12 september 2022

70-jarig HEVO: ‘We zijn er voor iedereen’

ROSMALEN – HEVO bestaat 70 jaar en dat zal Rosmalen weten ook. Op zondag 18 september zijn er vanaf 13.00 uur tal van activiteiten rondom Dorpsstraat en Driesprong. En nee, die zijn echt niet alleen voor ouderen. “We hebben 2700 leden en willen laten zien dat we er voor iedereen zijn”, aldus Peter Lammers, een van de organisatoren van het jubileumfeest.