09 februari 2023

Feest in Zandhazendurp

ZANDHAZENDURP/ROSMALEN – Met als thema Zandhazendurp, nog skónner dan gedocht staat het carnaval in Zandhazendurp op het punt van beginnen. Voor Prins Dirk d’n Urste en Jeugdprins Nick d’n Tweede met hun gevolg staan er vele activiteiten in de agenda. Feest u met ze mee? We zetten de openbare activiteiten voor u op een rijtje.

08 februari 2023

Kabbalah lezing in De Biechten

HINTHAM – Op zondagmiddag 26 februari 14.00 uur organiseert het Spiritueel Netwerk Den Bosch een lezing over Kaballah. Spreker is Jan Yosef Louwris van ‘The Kabbalah Centre’.

07 februari 2023

Doorbreek taboes met Lisa Loeb

ROSMALEN – Klaar met het taboe dat op angststoornissen heerst? Kom dan op woensdag 15 februari 2023 naar PERRON-3 in Rosmalen. Deze avond is daar om 20.00 uur multitalent Lisa Loeb op het Literaire Podium te gast.

06 februari 2023

Carnavalsconcert Heineken Fanfare

‘S-HERTOGENBOSCH – Heineken Fanfare ‘s-Hertogenbosch geeft op 12 februari, de zondagochtend voor carnaval, traditiegetrouw haar carnavalsconcert. Al weer voor de 49e keer en dit maal in Sportcentrum de Maaspoort.

04 februari 2023

Betere toegankelijkheid verkiezingen

REGIO – Om de toegankelijkheid van verkiezingen nog verder te verbeteren heeft het kabinet bij Najaarsnota besloten dat gemeenten eenmalig in totaal € 2,7 miljoen ontvangen.Het bedrag wordt verdeeld per […]

03 februari 2023

NLdoet op 10 en 11 maart

REGIO – Het Oranje Fonds nodigt iedereen uit zich een keer in te zetten voor een ander, om te ervaren hoe mooi dit is, tijdens NLdoet 2023. Op 10 en 11 maart organiseert het fonds voor de 19e keer de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op deze dagen zijn in heel het land duizenden activiteiten te vinden waarbij iedereen een dag(deel) ertoe kan dóen voor andere mensen. Ervaar wat vrijwilliger zijn met je doet door je aan te melden via nldoet.nl.

02 februari 2023

Parkinson(isme) Café Den Bosch

HINTHAM – Op dinsdagmiddag 14 februari is er weer Parkinson(isme) Café. Deze maandelijkse bijeenkomst is voor mensen met parkinson(isme), hun verwanten, mantelzorgers en andere belangstellenden. Het wordt gehouden in Sociaal Cultureel Centrum “De Biechten”, Vincent van Goghlaan 1 te Hintham (Rosmalen). De inloop is vanaf 13.30 uur. Het programma start om 14:00 uur.

01 februari 2023

Onze club Handboogvereniging De Vrolijke Schutters: ‘Hier wordt niemand uitgesloten’

ROSMALEN – Handboogvereniging De Vrolijke Schutters werd opgericht in 1948 en heeft in de loop der jaren een belangrijke rol gespeeld bij diverse nationale en internationale kampioenschappen. Bondscoach van het Nederlands Handboogteam Jacqueline van Rozendaal is ook bestuurslid van De Vrolijke Schutters, won diverse Nederlandse en Europese prijzen in de handboogsport en nam twee keer deel aan de Olympische spelen. Ze staat namens de vereniging De Rosbode te woord.