05 november 2019

Poomsae-primeur in Schutskamp

‘S-HERTOGENBOSCH – In sporthal De Schutskamp vindt zaterdag 9 november het Taekwondo Toernooi Open Zuid plaats. Dit toernooi wordt mede georganiseerd door Thijs Quispel en William Verstappen, Stichting Taekwondo Rosmalen en Budokleding.nl.

28 oktober 2019

Kom samen herdenken op 2 november

EMPEL – Op de Parochiebegraafplaats in Empel wordt zaterdag 2 november voor de vijfde keer een speciale herdenkingsavond gehouden. In het kader van Allerzielen worden overleden dierbaren op een bijzondere manier herdacht. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen!

21 oktober 2019

Uitslag Rabo ClubSupport is bekend

‘S-HERTOGENBOSCH – Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken draagt het verenigingsleven een warm hart toe en hecht dan ook veel waarde aan het ondersteunen van lokale verenigingen en stichtingen. In het werkgebied van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken bruist het van de verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Om deze lokale verenigingen en stichtingen te ondersteunen organiseert de bank jaarlijks Rabo ClubSupport (voorheen Rabo ClubKas Campagne).

17 september 2019

Jeu de Boulestoernooi

ROSMALEN – Het St. Catharina – St. Joris gilde verzorgt op zondag 29 september een Open Toernooi Jeu de Boules. Dit toernooi is voor inwoners van Rosmalen en omstreken. De […]

10 september 2019

Agenda HEVO

Beweegpunt ’t Ven Elke maandag om 11.00 uur en elke woensdag om 10.00 uur in Kindcentrum ’t Ven. Vertrek vanuit De Ontmoeting. Info en aanmelden: Bea Intveld, 06 10754753, fam.intveld@home.nl […]

17 april 2019

Win kaarten voor Marvellous, een musical over superhelden

’s-HERTOGENBOSCH – In Marvellous wordt er een muzikale ode gegeven aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms. Deze absurde musical vol humor, met flitsende kostuums én special effects is op donderdag 25 april te zien in Theater aan de Parade.

10 april 2019

Inschrijving Kindervakantieweek 2019

ROSMALEN – Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2019 vindt de 45e editie van SJV’s KinderVakantieWeek plaats. Een week vol spel, bouwen, sport en nog veel meer activiteiten voor alle basisschoolkinderen die in Rosmalen wonen. De organisatie is alweer een tijdje druk met de voorbereidingen en ze weten nu al zeker dat het weer een geweldige week wordt!

02 januari 2019

Vier generaties

ROSMALEN – Op 25 juni 2018 is Roos van de Kamp geboren, waardoor er nu 4 generaties Van de Kamp zijn. Speciaal voor overgrootmoeder Annie van As (72) en oma […]

13 oktober 2018

Lezing bij Galaxis

DEN BOSCH – Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS) verzorgt op woensdag 17 oktober een lezing getiteld “Astrofotografie vanuit je achtertuin: de ruimte in beeld met eenvoudige middelen”. De lezing zal worden gegeven door Dr. Victor Land.