24 november 2022

Het Jeroen Bosch Koor zoekt nieuwe leden

HINTHAM – Het Jeroen Bosch Koor is op zoek naar enthousiaste zangers. Daarnaast zoekt het projectzangers voor de uitvoering van Misa Criolla van Ariel Ramirez in oktober 2023.

Het koor heeft een flink aantal leden, bijna 70, zodat het kleine en grote koorwerken kan uitvoeren. Gezelligheid en onderlinge betrokkenheid gaan samen met muzikaal plezier. Het repertoire is gevarieerd en bestaat uit toegankelijke klassieke en moderne werken van onder andere Bach, Britten, Mozart, Van Gulick, Fauré, Verdi, Brahms en Orff.

Het JeroenBosch Koor staat onder leiding van dirigent/componist Paul van Gulick en wordt muzikaal begeleid door Marlous Nypels. Iedere dinsdagavond repeteert het koor van 20:00 tot 22:00 uur in SCC De Biechten, Vincent van Goghlaan 1 in ‘ s-Hertogenbosch (Hintham). Ben jij sopraan, alt, tenor of bas en lijkt het je leuk om bij het koor te komen zingen? Of heb je interesse om je als projectzanger aan te sluiten voor de Misa Criolla? Kom dan een paar keer meezingen om te kijken of het koor bij je past. Je bent ook van harte welkom om te komen luisteren bij ons kerstconcert op 20 december om 20:30 uur in de Grote Kerk te ’s-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie op onze website www.jeroenboschkoor. Je kunt voor vragen of aanmelding mailen naar info@jeroenboschkoor.nl.

Het koor enkele jaren geleden

Foto's:


0