07 oktober 2022

Gezellige middag bij Trug Nor Vruuger

ROSMALEN – Zang- en Muziekgroep Trug nor Vruuger opent op 16 oktober het seizoen 2022-2023 in de Kentering te Rosmalen met een muzikale middag verzorgd door ons eigen orkest met de zang groep.

Naast het optreden van onze eigen groep zijn we er in geslaagd een fantastische zanger uit te nodigen. Dave Lois uit Valkenswaard is een zanger met een mooie warme stem. Heeft ook een eigen theatershow in de Hofnar te Valkenswaard. Tijdens de corona periode trad Dave belangeloos op voor ouderen. Hij is ook druk op you tube. Het zal zeker een mooie muzikale middag worden. Breng de dansschoentjes maar mee want daar is plek genoeg voor. In de pauze wordt een loterij gehouden met tal van leuke prijzen. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.15 uur. En natuurlijk gratis entree.

Trug Nor Vruuger in 2019 (archieffoto Rosbode)

Foto's:


0