06 oktober 2022

Digitale fotobewerking met smartphone en tablet

ROSMALEN – Hebt u het ook altijd al gewild ? Eenvoudig en handig fotograferen met uw telefoon of tablet en dan ook nog de gemaakte foto’s bewerken zodat het resultaat alleen maar verbluffend kan zijn !

In deze nieuwe presentatie demonstreert Seniorenweb aan de hand van de app Snapseed de basishandelingen om uw digitale foto’s te bewerken (verbeteren). Daarbij wordt gebruik gemaakt van een aantal voorbeeld foto’s die met een smartphone of tablet zijn gemaakt.
Om zelf gemaakte foto’s te kunnen bewerken gebruikt u de gratis App ‘Snapseed’. Deze App installeert u op uw telefoon of tablet en u kunt daarmee thuis aan de slag. Het programma is zowel voor Android als Apple apparaten beschikbaar

Op vrijdag 7 oktober van 14.00 tot 15.30 uur bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt u door HEVO aangeboden. U kunt zich aanmelden op tel. nummer: 06 20356366 of per e-mail: agladdines@home.nl
U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.

Foto's:


0