09 oktober 2022

15-jaar Stichting Wadduwa

ROSMALEN – Midden in coronatijd bestond de Stichting Wadduwa 15 jaar. Onlangs is besloten dit alsnog te vieren. Dat gebeurt met muzikale optredens door onder andere de Full Stage Collective uit Rosmalen en omgeving. Het feest wordt gehouden op 11 december in Van der Valk Nuland. De voorverkoop is begonnen.

Het wordt naar verwacht het laatste grote evenement op deze manier, dus Wadduwa wil er iets speciaals van maken.
De middag zal starten rond 13.00 uur en duren tot ongeveer 18.00 uur. Het wordt een aaneenschakeling van optredens van bijzonder artiesten.
Het regionale orkest ‘Full Stage Collective’ zorgt voor de muzikale invulling van de middag samen met Sander Luurssen, Eric Baghuis en als hoogtepunt een optreden van Ben Cramer. Ook wereldberoemde modeontwerper Addy van den Krommeacker zal een verrassingsoptreden verzorgen. De presentatie van hele middag is in handen van tv-presentator Harold Verwoert. Ook zal er wederom een loterij zijn met mooie prijzen mede mogelijk gemaakt door de winkeliers uit de regio

Alle opbrengsten deze middag zijn voor projecten in Sri Lanka die Wadduwa’s ondersteuning dringend nodig hebben. Zo bouwt de stichting huizen voor mensen die geen huis meer hebben, ondersteunt ze studenten met de studiekosten en heeft ze voedselpakketten voor eerste levensbehoeften, want door de verslechterde economie zijn er veel gezinnen in nood geraakt. Deze middag bijwonen kan door kaarten te bestellen via www.wadduwa.nl of per mail adengeertvanlokven@gmail.com.

Een eerder feest van Wadduwa (archief de Rosbode)

Foto's:


0