14 september 2022

Zo leuk is samen muziek maken, kom repeteren bij St. Cecilia

ROSMALEN – Muziekvereniging St. Cecilia start het nieuwe seizoen met een openbare repetitieweek in de week van 19 september. Iedereen die van muziek houdt en samen muziek wil maken kan komen kijken, luisteren en misschien al direct meedoen.

We hebben de repetitie-avonden even op een rij gezet:

  • Op maandag 19 september ben je van 18.00 tot 19.30 uur van harte welkom bij de slagwerkgroep onder leiding van Tonn van de Veerdonk. Een enthousiaste groep jongeren bespeelt afwisselend een groot aantal slagwerk- en percussie-instrumenten.
  • Woensdag 21 september kun je zien hoe de jeugd repeteert onder leiding van dirigent Sep Otten. Dit is van 17.30 tot 19.00 uur.
  • Daarna repeteert het Harmonieorkest van 19.30 – 22.00 uur. Dit orkest is voor muzikanten met pit die op hoog niveau willen spelen. Dirigente is Sandra van Luijtelaar.
  • Donderdag 22 september dirigeert Rogier Monsieur het orkest Next Generation van 20.00 tot 22.00 uur. Het orkest bestaat uit 40 enthousiaste muzikanten die op latere leeftijd (weer) zijn begonnen met muziek maken.

Alle repetities vinden plaats in Perron 3 in het souterrain (via trap links van de Perron 3 receptie naar beneden).  Loop gezellig binnen en kijk hoe leuk het is om samen te maken. Aanmelding vooraf mag, maar is niet verplicht. Dit kan via info@stcecilia.nl of via het contactformulier op onze website: www.stcecilia.nl.

Je bent van harte welkom!