23 september 2022

Thema-avond Autisme en stress

HINTHAM – Op 28 september houdt AIC Den Bosch een thema avond met als titel: Autisme en stress. Wat is stress? Is stress nodig om goed te functioneren? Is er verschil in stress bij mensen met en zonder autisme?

Anke van Wijk verzorgt deze avond een introductie rond dit thema. Iedereen heeft wel eens spanning voor iets. Of moeten we spanning stress noemen?

Spanning heeft de functie om tot goede prestaties te kunnen komen. Als we te veel spanning hebben werkt het juist goede prestaties tegen. In deze avond gaan de deelnemers samen op zoek hoe spanning in ons hoofd werkt. Daarnaast bespreken ze of dit bij mensen met autisme hetzelfde werkt. De avond wordt afgesloten met het verzamelen van tips om stress te verminderen.
Anke is autismespecialist/logopedist. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring in het werken met mensen met autisme met en zonder verstandelijke beperking. Om veiligheid te waarborgen, is er een maximaal aantal bezoekers voor deze bijeenkomst. Om die reden is het verplicht om je aan te melden. Wacht dus niet te lang met opgeven, vol = vol.
Zijn er geen tickets meer beschikbaar? Zet jezelf dan op de reservelijst! Ben je verhinderd? Stuur dan een e-mail naar secretaris@nva-nb.nl om anderen de kans te geven om deel te nemen. Locatie: Sociaal Cultureel Centrum “De Biechten” Vincent van Goghlaan 1 5246 GA Rosmalen Tijd: Ontvangst: 19:15 uur Aanvang: 19:30 uur Eindtijd: 21:30 uur Uiterste inschrijfdatum 27 september 16:00 uur.

Foto's:


a

Geef een reactie