23 september 2022

Jeugdraad Zandhazendurp zoekt nieuwe mensen: Wie wordt opvolger Tim d’n Tweede?

ZANDHAZENDURP – Door corona heeft de zoektocht naar een nieuwe jeugdprins(es) voor Zandhazendurp even op zich laten wachten. Alle seinen staan momenteel op groen en hopelijk kunnen we de komende maanden weer een volwaardig carnavalsseizoen meemaken.

De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval is op zoek naar een opvolger voor Jeugdprins Tim d’n Tweede en nieuwe leden voor de Jeugdraad van XI. Daarnaast is er nog een vacature, we zoeken nieuwe volwassen begeleiding voor onze Jeugdraad van XI.

Op zondag 13 november tijdens de jaarlijkse jeugdraadsverkiezing in de Kentering zal de nieuwe Jeugdraad van XI en Jeugdprins(es) geïnstalleerd worden. Maar dan moeten er wel nieuwe kandidaten zijn en daarvoor is Zandhazendurp op zoek naar jou!

Zit jij in het basisonderwijs in Rosmalen in groep 6, 7 of 8, ben je een echte feestvierder en ben je met carnaval niet op vakantie? Meld je dan aan. Samen met de dansmariekes en de rest van de Jeugdraad van XI ga je een grandioze carnaval beleven. Om Jeugdprins of prinses te kunnen worden moet je jezelf op zondag 13 november eerst presenteren aan een jury. Nee dat is helemaal niet eng, ze zetten je niet zomaar voor het blok.
In een aantal bijeenkomsten voorafgaande aan de jeugdraadsverkiezing helpen Zandhazendurpers je op weg met tips en tricks en natuurlijk mogen je ouders je helpen in de voorbereiding. Een deskundige jury besluit uiteindelijk wie er Jeugdprins(es), adjudant of ceremoniemeester zal worden. Voor de overige deelnemers hebben is er een plaatsje in de Jeugdraad van XI. Interesse? Aanmelden kan tot 1 oktober via info@zandhazendurp.nl Volg ons ook op: www.facebook.com/jeugdblok-zandhazendurp en www.zandhazendurp.nl

Naast nieuwe leden voor de Jeugdraad van XI is er ook behoefte aan nieuwe begeleiding. Ben je volwassen, met carnaval vrij en overdag beschikbaar om de Jeugdraad van XI tijdens hun festiviteiten te begeleiden? Misschien samen met je partner, vriend of vriendin, want alleen is de taak te zwaar. Ook enkele dagen in het voorprogramma tussen 11-11 en carnaval is je hulp nodig, ga je met de jeugdraad op stap en bezorg je ze onvergetelijke herinneringen. Want lid zijn van de Jeugdraad van XI is een belevenis op zich.
De data waarop we je vrijwillige diensten nodige zijn zijn al grotendeels bekend. Is je interesse gewekt? Dan gaat Zandhazendurp graag met je in gesprek. Meer informatie via info@zandhazendurp.nl

Foto's:


0

Geef een reactie