28 september 2022

De vrienden van Amantius Live

ROSMALEN – Op 8 oktober wordt partycentrum de Kentering in Rosmalen opnieuw omgetoverd tot de gezelligste meezingkroeg van Nederland. Drumfanfare Amantius presenteert op deze zaterdagavond het muzikale spektakel ‘Made in Holland’ met muziek van Nederlandse bodem.

Na een stil coronajaar in 2020, waarin muziek en dans enkel binnenskamers tot uiting kwamen, organiseerde drumfanfare Amantius in 2021 Vrienden van Amantius Live. Een eenmalig muzikaal project waarin samengewerkt werd met een combo (toetsen en gitaren), zangers en zangeressen. Op deze avond stonden veelal bekende discoklassiekers op het programma en het duurde niet lang voordat de voetjes van de vloer gingen.
Wat opgezet werd als een eenmalig muziekproject smaakte direct op die ene bewuste avond in 2021 al naar meer en daarom staat op 8 oktober aanstaande de 2e editie van ‘Vrienden van Amantius Live’ op het programma. Ditmaal is het thema ‘Made in Holland’ met muziek van onder andere de Dolly Dots, Doe Maar en André Hazes. En welke andere locatie is daar meer geschikt voor dan partycentrum De Kentering in Rosmalen.
Drumfanfare Amantius, onder leiding van dirigent Ton Peters in samenwerking met “The Great Guys” presenteren een avondvullend programma waarbij de zaal open gaat vanaf 19.30 uur. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.amantius.nl.

Foto's:


0