04 augustus 2022

Samenwerkdag voedselbos Woest Rosmalen

ROSMALEN – Aanstaande zaterdag is er weer de maandelijkse samenwerkdag in het voedselbos Woest in Rosmalen.

Gezelligheid, samen het bos verzorgen en niet te vergeten koffie en thee! Ondanks het droge weer groeit het gras gewoon door, dus er mag weer gemaaid worden. Ook kunnen bepaalde bomen wat extra water gebruiken en kunnen de vrijwilligers de vers aangelegde Hugel gaan inzaaien. Als ze dan nog meer willen doen kunnen ze ook nog muizenruiters maken. Die laatste zullen ze zaterdag wel verder uitleggen.

Er zullen velen van jullie op vakantie zijn of gewoon even lekker geen mail kijken, maar mocht je wel thuis zijn en het leuk vinden om mee te helpen: van harte welkom!

De maandelijkse samenwerkdag is elke eerste zaterdag van de maand, in dit geval zaterdag 6 augustus, van 10.00 tot 13.00 uur. Via deze link kun je je aanmelden zodat de organisatoren vooraf een idee heeft van de hoeveelheid deelnemers.

Foto's:


w