02 augustus 2022

Kermis Rosmalen

ROSMALEN – Het is weer kermis in Rosmalen. De attracties strijken van 5 tot en met 10 augustus weer neer op het Gildeplein. Niet alleen kun je genieten van de attracties, er is ook een uitgebreid muzikaal programma. En anders dan vorig jaar is het hele evenement vrij van coronaregels.

De kermis is dagelijks geopend van 13.00 tot 24.00 uur. De muziek op het terras – vooral met artiesten uit de regio – barst vanaf 15.00 uur los.
Op vrijdag 5 augustus is het daar de beurt aan Lekker Origineel. Een dag later staat René Schuurmans op het podium. Jan Tol, Leen Zijlmans, Rutger van Barneveld laten zondag van zich horen en op maandag kun je luisteren naar Ricardo van den Hanenberg, Yossee, en de tegenwoordig overal aanwezige Jan Biggel. Het podium is op dinsdag aan Henk Bernard, terwijl John de Bever op de slotdag van de kermis de zaak op stelten zet.
Kijk voor meer informatie over de kermis in Rosmalen op de website van Kermis Rosmalen of De Bossche Zomer.

Foto's:


0