18 juli 2022

Reunie Kraamafdeling Carolus ziekenhuis

‘S-HERTOGENBOSCH – De verhalen worden steeds mooier, herinneringen meer dierbaar…wat n prachtige tijd op de kraamafdeling (verloskunde-gynaecologie) van ‘t Carolus. Het idee leeft al langer, maar we gaan het nu écht doen! Een reünie van de afdeling verloskunde-gynaecologie van het CLZ (Carolus Liduina ziekenhuis, Den Bosch). De datum zal zijn 11 december 2022.

13 jaar na die vrijdag middag, waarop Bart van Turnhout overleed aan de gevolgen van een hartinfarct nadat hij zijn operaties had voltooid in het Carolus ziekenhuis en letterlijk en figuurlijk de deuren sloot van onze mooie, gezellige afdeling. Het zou fijn zijn weer n keer samen te komen en te genieten van elkaars verhalen en anekdotes over ” toen”…. Ben je erbij???

Wie? Iedereen die ooit werkzaam was op de kraamafdeling van het Carolus, (leerling)verpleegkundigen, kraamverzorgsters, voedings-en zorgassistenten, artsen, secretaressen, polimedewerkers enzovoort is op zondagmiddag 11 december 2022 van 14:00 tot 17.00 uur welkom in D’n Boerderij, Herven 54, 5232 NJ Den Bosch. Een eigen bijdrage zal worden gevraagd, verder info volgt later. Aanmelden kan via reunieKRAAMclz@JBZ.nl

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen, maar tips en ideeën over de invulling van deze middag zijn van harte welkom. Heb je leuke foto’s of anekdotes die de deelnemers kunnen delen deze middag, mail ze dan naar: reunieKRAAMclz@jbz.nl Ben je niet werkzaam geweest op de kraam maar wil je wat delen? (was je elders werkzaam in het Carolus of was je ooit patiënt?) We ontvangen het graag op het bovengenoemde emailadres.
We willen zoveel mogelijk oud collega’s bereiken. Ken jij iemand die werkzaam was op de kraamafdeling? deel dan gerust dit bericht.

We kijken uit naar een gezellige middag, Namens organisatie reünie kraam CLZ: Angelique van Krieken Marieke de Vaan Maaike Timmers Hanneke Langenberg Wiesje Jägers Susanne van Bijnen Elma de Vaan
Bijschrift foto: jaar 2000, SBS-serie de kraamafdeling, Carolus ziekenhuis Den Bosch

Foto's:


0