22 juli 2022

Jouw gedicht een jaar lang op een prominente plek in Den Bosch?

DEN BOSCH – Huis73 biedt schrijftalent graag een podium en roept daarom een jaarlijks terugkerende dichtwedstrijd in het leven. Voor deze unieke eerste editie wordt er samengewerkt met de organisatie van 800 jaar Sint-Jan.

Speel jij graag met woorden? Dan roept Huis73 je op om binnen het thema ‘Beleef de Sint-Jan’ een gedicht te maken en in te sturen. Op zondag 25 september om 13:00 uur worden de winnaars door een professionele jury (onder leiding van stadsdichter Doeko L.) bij Huis73 bekend gemaakt tijdens poëziefestival ZIN AAN!

Wat kun je winnen? Allereerst mag jij natuurlijk met de eer strijken. Verder wordt jouw gedicht een jaar lang op een prominente plek in de stad getoond. Daarnaast ontvang je een bibliotheekabonnement voor een jaar én je mag een jaar lang gratis deelnemen aan alle activiteiten van het VerhalenAtelier.

Wil je meedoen? Schrijf een gedicht van 8 zinnen/100 letters (niet meer en niet minder) dat aansluit bij het thema ‘Beleef de Sint-Jan’. Stuur het gedicht samen met je n.a.w.-gegevens vóór 4 september naar: verhalenatelier@huis73.nl onder vermelding van Beleef de Sint-Jan.

Foto's:


0