23 juli 2022

Hulpdiensten halen man uit Rosmalens water

ROSMALEN – Vrijdagmiddag omstreeks 15.35 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een persoon te water aan de Jan Heijmanslaan, in het IJzeren Kind. Politie, brandweer, ambulance en het mobiel medisch team hebben zich gehaast naar het incident.

De woordvoerder van de politie bevestigt dat het om een man gaat, hij is door onbekende oorzaak te water geraakt. Het incident trok veel bekijks van omwonende en voorbijgangers, zij werden op grote afstand gehouden. Het incident is afgeschermd met zichtschermen door de brandweer.

Over de toestand van de man is ons op dit moment niks bekend, ook de woordvoerder van de politie kan hier op dit moment nog niets over vertellen. Wel laat hij weten dat er sprake was van een zorgwekkende toestand bij aanvang van de hulpverlening.

Info en foto: 112nieuwsonline.nl

 

Foto's:


t