16 juni 2022

The Ceder Stars and Friends

ROSMALEN – Op zondag 26 juni spelen The Ceder Stars een herhalingsoptreden in Partycentrum De Kentering te Rosmalen. Deze 60’er jaren-beatband stond op zeer jonge leeftijd al voor de Belgische televisie, maakte een plaatopname en was vooral bekend met zijn tweemaandelijkse optreden in de toenmalige Veemarkthallen.

Op initiatief van het bestuur van hun grote fanclub traden vele toenmalige bekende Nederlandse artiesten met The Ceder Stars op. De reden voor het optreden nu is, dat de oprichters van The Ceder Stars, Henk van Gulik en Ad Pijnenburg, elkaar na 40 jaar opnieuw tegenkwamen. De klik was direct terug. Na wat jammen werd besloten tot een eenmalig optreden.
Daarvoor zochten ze en vonden bevriende (oud) muzikanten die mee wilde werken. Onder andere in Rosmalen waar Satisfaction regelmatig muzikale optredens verzorgt: Diana Huisman (dochter van Rinus Huisman van de Flying Rockers), Tony Bodar (van de Don Boder Band), Louise van der Togt, Willy Dona van The Crown Selection en Ferry Sluiter van De Bend. Een geweldige bezetting.

Het optreden werd een groot succes. Er werd vermeld ‘The Ceder Stars veroorzaken een verkeerschaos op de Empelse dijk’. Een vervolgoptreden kon niet uitblijven. Velen hadden het eerste ook gemist. Een grotere locatie was noodzakelijk. Na corona is het zover, dansen op muziek van The Shadows, ZZ, Cliff, Elvis, The Beatles, The Mavericks etc. en… er komen heerlijke duetten voorbij. Dat kan op zondag 26 juni in Partycentrum De Kentering, Dorpstraat 54 in Rosmalen. Duur: van 15.00 tot 19.00 uur, gratis entree.

Foto's:


0