17 juni 2022

Programma WiSH Outdoor compleet

LAARBEEK – Als er één festival in de goed gevulde Nederlandse festivalkalender is die er dit jaar qua sfeer, programma en decoratie uitspringt, is het wel de aankomende editie van het spraakmakende muzikale cross-over weekendfestival WiSH Outdoor ‘A Weekend Adventure Awaits’ dat op vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli plaatsvindt op het volledig nieuw ontworpen festivalterrein in Beek en Donk. Met nog zo’n twee weken te gaan tot WiSH 2022 laat de organisatie weten dat de line-up nu écht compleet is met de toevoeging van nóg meer acts, waaronder het programma van Smèrrig en van de Tipsy Pub

Met vier nieuwe epische werelden voor een ultiem avontuur die qua sfeer, aankleding en duizelingwekkend programma zelfs de meest doorgewinterde festivalgangers zullen verbazen, verrassen en overweldigen. Een onwaarschijnlijk sterk programma: pop & dance, (raw) hardstyle, hip-hop, urban, guilty pleasures, tech-house, tropical beats en Nederlandstalig levenslied. Plus: een mega geüpgradede camping met talloze activiteiten en faciliteiten zoals een speciale openingsceremonie, XXL pre-party, silent disco afterparty en een eigen camping shop.

Izjan van Pul van evenementenorganisatie WiSH Outdoor: “We hebben dit jaar op alle fronten een flinke upgrade doorgevoerd. Voor het eerst ooit is dit jaar op vrijdag onze indoor mainstage, The Grand Theater, geopend met namen als Flemming en Ronnie Flex & The Fam. Het zijn zware jaren geweest, maar die hebben wij gebruikt om nóg beter uit de startblokken te komen nu we eindelijk weer mogen! Van welke muziek je ook houdt, op WiSH vermaak jij je een heel weekend lang.”

Line-up in alfabetische volgorde. The Grand Theater. Vrijdag: Flemming, Joël Borelli, Kevin & The Animals, Rolf Sanchez, Ronnie Flex & The Fam Zaterdag: Bilal Wahib & Band, Broederliefde & Band, De Jeugd van Tegenwoordig, Donnie en Lucas & Steve en MAAN. Zondag: Davina Michelle, Kraantje Pappie, MESnelle & De Lieve Jongens Band, Suzan & Freek. Dedicated: Zaterdag: Act of Rage vs Vertile, Atmozfears vs Demi Kanon, B-Front, D-Block & S-te-Fan,Frequencerz,The Wolves Are Back LIVE, Gunz for Hire Death or Glory LIVE, Noisecontrollers vs Devin Wild, Rebelion presents Overdose, Refuzion, Sub Zero Project ‘Renaissance of Rave, The Mixtape by Jones, The Pitcher,This is my Sound, Warface Hosted by Villain & DV8. Zondag: Chris Deluxe, Da Tweekaz, Kris Kross Amsterdam, Kruzo, La Fuente, LNY TNZ, Mental Theo vs B-Front vs Zany, Rave van Fortuin Super Deluxe, Snollebollekes en WiSH Allstars.

Check de complete line-up op www.wishoutdoor.com/nl/home.

Foto's:


0