10 juni 2022

Concours Hippique Outdoor Rosmalen

ROSMALEN – Na twee jaar onderbreking zal Ruitersport Vereniging Rosmalen dit jaar de 24ste versie van concours hippisch Outdoor Rosmalen organiseren op 18 en 19 juni aanstaande. De locatie ligt ter hoogte van Kruisstraat 24 te Rosmalen.

Gestart in 1996 is dit ruitersportevenement inmiddels uitgegroeid tot een deelnemersveld van vele honderden combinaties zowel bij pony’s als paarden. Het deelnemersveld beperkt zich niet uit verenigingen van de kring Hart van Brabant maar strekt zich uit over geheel zuidelijk Nederland.

Outdoor Rosmalen geldt als selectiewedstrijd voor de Provinciale kampioenschappen. Het wedstrijdschema is als volgt samengesteld: Op vrijdag 18 juni wordt er vanaf 18:00 uur oefendressuur gereden. Op zaterdag 19 juni vinden er dressuur- en springwedstrijden plaats voor paarden terwijl op zondag 20 juni de pony’s hun dressuur en springprogramma verrijden.

De dressuurrubrieken starten om circa 10:00 uur en circa 13:00 uur. De springrubrieken worden vanaf circa 13:00 uur verreden. (Tijden zijn onder voorbehoud). Voor actuele tijden van het programma zie www.outdoorrosmalen.nl. De toegang is gratis.

Foto's:


0