04 mei 2022

Win VIP-kaarten voor Typhoon op Jazz in Duketown

DEN BOSCH – Na twee aangepaste edities is Jazz in Duketown dit jaar weer terug in de binnenstad van Den Bosch. Bezoekers kunnen bij de verschillende podia genieten van swingende brassbands tot gipsy jazz-zangeressen en van dansbare grooves en feelgood-vibes tot jazzy hiphopsounds; alles komt voorbij.

Straigh-ahead jazz en modern creative, alle soorten jazz komen voorbij. Geniet van snerpende saxofoonsolo’s, virtuoze pianisten en rauwe gitaren. Gebracht door gearriveerde namen en nieuw talent. Op de vertrouwde podia, maar ook op een nieuwe plek: het Theater aan de Parade in de Azijnfabriek.

Afsluiter is hip hopper Typhoon, die de afgelopen jaren werkte aan de opvolger van zijn succesalbum Lobi da Basi. Als slotact van Jazz in Duketown zal hij ongetwijfeld de Parade vullen met zijn energie.
Typhoon stond in 2015 ook al op het festival. Toen zorgde hij met zijn kolkende mix van hiphop, jazz, funk en world voor een sensatie op een overvolle Parade. Afgelopen jaar was Typhoon aanwezig bij de online editie van Jazz in Duketown. Gelukkig is hij er dit jaar opnieuw bij en kan hij de Parade laten ontploffen met zijn hiphop, jazz, funk en world.

De Rosbode mag twee kaartjes weggeven voor eersterangs plaatsen voor dit optreden in het exclusieve Jazz-café. Vanuit deze VIP-locatie heb je  een geweldig zicht op het grote podium en kun je genieten van een hapje en een drankje!

Hoe je kans maakt op die kaartjes? Geef antwoord op de volgende vraag: Hiphop heeft misschien de naam stadse muziek te zijn, maar Typhoon woonde in zijn jeugd bepaald niet in in een grootsteedse omgeving. In welk bosrijk dorp groeide hij op?

Stuur je antwoord voor zondag 8 mei 24.00 uur naar lezersactie@janenjanmedia.nl en vermeld daarbij je naam, leeftijd en telefoonnummer. Winnaars krijgen dinsdag 10 mei bericht.

Kijk hier voor het volledige programma.

Typhoon (foto Marcel Bosmans)

 

Foto's:


M