14 mei 2022

SJV Prom Night

ROSMALEN – Wil jij dit jaar je basisschoolperiode in stijl afsluiten? Heb je wel zin in een avond glitter en glamour en vind je het gaaf om in je mooiste kleding over de rode loper te lopen? Kom dan naar de Prom Night van SJV! Als jij zorgt voor die geweldige outfit, vervoer* en je party mood, zorgen wij voor de deejays met geweldige muziek, de locatie met toffe aankleding en natuurlijk een fotograaf die jou en je vrienden voor altijd vastlegt.

Geloof de SJV: Prom Night wil je niet missen! Om hier zeker van te zijn, is het belangrijk dat je je inschrijft. Dit kan tot vrijdag 10 juni 23.00 uur de website (www.sjvrosmalen.nl). Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Om deze avond voor jou onvergetelijk te maken, wordt een bijdrage van € 5,- per persoon gevraagd. Dit bedrag kun je betalen tijdens een van de betaalavonden: 22 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur of
23 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur. SJV ontvangt je graag in het SJV-gebouw, Mimosastraat 1 in Rosmalen. Nadat je hebt betaald, ontvang je het speciale polsbandje; het entreebewijs voor de Prom Night.

Waar is dat feestje? Locatie: De Kentering Partycentrum, Dorpsstraat 54 Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur

Tenslotte: Geen feestje zonder wat te eten en te drinken. Daar zorgt SJV natuurlijk ook voor! Je kunt een drankje kopen voor € 1,- en snoep/chips kost €0,50. Heb je vragen en/of opmerkingen? Mail ons dan disco@sjvrosmalen.nl. We staan voor je klaar!
SJV vindt het belangrijk dat alle vervoersmiddelen veilig zijn, zowel voor passagiers als omstanders. Houd hier rekening mee!

Foto's:


0