07 mei 2022

Grote Kunstmarkt ´Klein Montmartre´ in Rosmalen

ROSMALEN – Op zondag 15 mei keert de traditionele kunstmarkt in het centrum van Rosmalen na de coronaperiode terug en wordt meteen een van de grootste kunstmarkten in Brabant! KuBra-Art en de ondernemers hebben de handen ineengeslagen en kunnen dit jaar extra uitpakken en toveren het centrum om tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt!

Je waant je op zondag 15 mei van 12 tot 17 uur in Franse sferen, een klein Montmartre. De route start vanuit het thuishonk, de galerie van de Brabantse beeldend kunstenaars, Achter de Driesprong 9 en de bijna 100 kunstenaars vloeien uit door het hele centrum van Rosmalen. De Brabantse kunstenaars ontvangen gastkunstenaars, nationaal en internationaal, maar ook de plaatselijke kunstenaars en kunstorganisaties zijn ruim vertegenwoordigd, waarbij alle kunstdisciplines en stijlen aan bod komen!

De gezellige terrasjes met speciale Franse hapjes op De Driesprong zorgen voor extra ambiance. Muzikanten lopen rond en een karikaturist zorgt in een paar minuten voor trefzekere, levendige, komische en gelijkende karikaturen. De winkeliers in het centrum openen hun deuren en/of presenteren zich via een stand met speciale acties. De Kunstmarkt is vrij te bezoeken en er is ruime gratis parkeergelegenheid. Kunstmarkt ‘Klein Montmartre’ Start KuBra-Art – Achter de Driesprong 9 – 5241TK Rosmalen In gehele centrum Rosmalen (plattegrond aanwezig) 15 mei van 12 tot 17 uur https://www.stichtingkubra.nl/home/kunstmarkt-rosmalen-15-mei-22/ Namens stichting KuBra Wilma de Turck Tel. 06-38895119 Mail:stichtingkubra@gmail.com www.stichtingkubra.nl

Foto's:


0