18 april 2022

De Treffers E-jeugd Kampioen

ROSMALEN – Op zaterdag 9 april was het zover! De wedstrijd waarnaar door waterpoloteam, coaches en ouders reikhalzend werd uitgekeken stond op het programma. Tegenstander Njord stond op plek twee in de competitie, net onder onze Treffers die dit hele seizoen nog geen wedstrijd hadden verloren! Het beloofde een hele spannende middag te worden!

De hele week al gonsde de voorpret door zwembad Kwekkelstijn: “We kunnen kampioen worden zaterdag!”. Ouders waren zo mogelijk nog meer nerveus dan spelers. Het E-team van De Treffers begon voortvarend aan de wedstrijd en liep in eerste instantie uit maar Njord wist zich goed terug te vechten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een 15-13 overwinning voor De Treffers! Het “We are the champions” schalde door de speakers en coach Martijn werd door het team het water in geduwd. Zo vier je een kampioenschap! Het team werd getrakteerd op een echt kampioenschap shirt en een gouden medaille waarna ze samen aan de kampioentafel hebben genoten van frietjes en snacks.

Het is voor team, coaches, ouders en de rest van het toegestroomde publiek een middag geworden om nooit meer te vergeten!
Ben je nou ook zo hartstikke stoer als onze E-jeugdkampioenen en wil je graag een waterpolo training meezwemmen mail dan naar secretariaat@trefferswaterpolo.nl en kom mee doen!

Foto's:


0