23 maart 2022

Bied mee bij Bridgeclub Rosmalen (BCR)

ROSMALEN – Elke dinsdagavond speelt Bridgeclub Rosmalen in het atrium van Cultureel Centrum De Biechten in Hintham. Een gezellige club van zo’n 50 leden die in een A- en B- lijn spelen. We spelen met de allernieuwste bidding boxen, boards, nieuwe speelkaarten, schone kleedjes en natuurlijk een computerprogramma.

Hoewel we niet zijn aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond, spelen we wel een serieuze competitie van telkens zes avonden. Daarna kun je in lijn stijgen of dalen en worden er per lijn twee flessen wijn verloot. Elke dinsdagavond spelen we in zes rondes telkens 4 spellen. We starten om 19.30 uur en zijn rond 22.45 uur klaar met spelen. Direct daarna wordt de uitslag van die avond bekend gemaakt en voor je thuis bent, zit die ook al in je mailbox.

Je kunt wel, maar hoeft niet direct naar huis: tot uiterlijk 24.00 uur is de bar van de Biechten geopend en kun je tegen schappelijke prijzen nog een drankje halen en na kletsen.
Het speelseizoen loopt van september tot en met eind mei / begin juni. Het contributiejaar van januari tot en met december. De contributie bedraagt 60 euro per jaar. Daarvoor krijg je naast gezellige bridgeavonden af en toe een hapje tijdens het bridgen, is er jaarlijks een extra activiteit en vieren we elke 5 jaar een feestje.

Benieuwd of het iets voor je is? Je kunt drie avonden proefdraaien voor je lid wordt door je aan te melden bij Tini Kurvers T: 06 29 547 700 of E: m.kurvers@home.nl. Natuurlijk kun je met een partner inschrijven, maar ook als je die (nog) niet hebt, ben je van harte welkom. Iedereen is welkom: als je de taal van het bridgen maar spreekt!
Wel geïnteresseerd, maar het mooie spel van Bridge nog niet machtig? Geef bij de Biechten Actieve Senioren (BAS) aan dat je wilt leren bridgen en bij voldoende interesse starten we in het nieuwe seizoen een cursus. (info@basdebiechten.nl)

Foto's:


0