04 december 2021

Missie X-Mas zamelt in voor goed doel

ROSMALEN – Als je aan kerst denkt, dan denk je aan gezelligheid, aandacht voor elkaar en lekker eten en drinken. Missie X-Mas zet zich in om geld en levensmiddelen in te zamelen zodat dorpsgenoten in Rosmalen en Nuland die dat nodig hebben, een goed gevulde boodschappentas krijgen. We worden ondersteund door stichting Farent, sterk in sociaal werk.

De vrijwilligers streven ernaar om dit jaar 150 huishoudens te verrassen met een feestelijke goed gevulde boodschappentas met noodzakelijke levensmiddelen, lekkers en verswaren. Voor de gezinnen met kinderen gaat er iets extra’s in. Aanmeldingen lopen vooral via stichting Quiet. Deze stichting staat op tegen stille armoede. Mensen die zichzelf of iemand anders willen aanmelden voor een pakket kunnen dat doen door een e-mail te sturen aan missiexmas@kpnmail.nl

Als we samen delen is er genoeg voor iedereen. Voor het vijfde jaar op rij zetten de vrijwilligers zich in voor deze actie. Supermarkten en andere bedrijven uit de regio leveren een financiële
bijdrage of ze stellen producten of diensten beschikbaar. Daarbij worden zij ondersteund door de helpende handjes vanuit jongerenorganisatie Powerup073. Drive Thru op zaterdag 18 december. Jongerencentrum Number One • T.M. KortenHorstlaan 1 in Rosmalen Het mooie van Missie X-Mas is dat het vooral een actie voor dorpsgenoten is door dorpsgenoten.

Jong en oud zetten zich in om iets voor een ander te kunnen betekenen. We organiseren een Drive Thru waar iedereen langs kan komen tussen 11.00 uur en 15.00 uur om een donatie te doen. Leuk om te doneren maar zeker ook gezellig. De warme chocolademelk met slagroom, glühwein en poffertjes staan klaar. De kinderen kunnen hun snoetje laten schminken. Vorig jaar was dit een daverend succes en hebben we de boodschappentassen goed kunnen vullen met de levensmiddelen.

Inzameling Nuland zaterdag 18 december, parkeerterrein Albert Heijn, Kerkstraat 8 in Nuland In Nuland organiseren we een inzameling waar iedereen kan komen tussen 11.00 en 15.00 uur om een donatie te doen.

U kunt helpen door een eenmalige bijdrage over te maken naar rekeningnummer NL03 INGB 0669 5100 68 t.n.v. Farent o.v.v. Missie X-Mas.

Foto's:


0